Аз не знам как работи тази печка по оригиналната си схема,мога само да предполагам!Тук въпроса е ти какво искаш?Ако наистина са два горни и два долни и използват 5 тактови ключове то мощностите които се използват са 4 различни на горни и съответно долни реотани говоря за една секция.Не знам на секция само по един терморегулатор ли ползват/на снимката виждам три въртока/?Предполагам реотаните са тип подкова т.е. и двата им края са от една страна/какви си взел..?/ ,Съществуват и реотан тип ''пръчка''. Сега отговарям директно на въпросите ти....ако използваш този вариант с 5 тактови ключове и с по два термо регулатора не е необходим контактор! 320 градуса са добре ако печеш закуски и готвиш манджи иначе пицарките са на по голям градус.
А за разпределяне на фазите което най много те интересува можеш да го направиш така то хубу аз обяснявам ама едва ли ще ме разбереш,та...
1.А -фурна горни реотани фаза R,долни нагреватели фаза S
2.Б- фурна горни S долни Т
3.В- горни Т долни R
Щото знам ,че не ти е ясно кво говоря ще се опитам да надраскам нещо.
А за разпределяне на фазите което най много те интересува можеш да го направиш така то хубу аз обяснявам ама едва ли ще ме разбереш,та...
1.А -фурна горни реотани фаза R,долни нагреватели фаза S
2.Б- фурна горни S долни Т
3.В- горни Т долни R
Щото знам ,че не ти е ясно кво говоря ще се опитам да надраскам нещо.