Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
tubleron - специалист
Здравейте,прецака ми се буксичката на GSM и се чудя дали има някакъв начин да заредя батерията така както е свалена от телефона
marto68 - помощник
имам такова универсално зарядно върши ми идеална работа. http://eftini.com/universalno-zariadno- ... 935ab57f9b
bayan - специалист
В компа ако имаш usb на телефона
Аз от година така и нема проблем ако се наложи нося само кабел :-D
tubleron - специалист
marto68 написа:
имам такова универсално зарядно върши ми идеална работа. http://eftini.com/universalno-zariadno- ... 935ab57f9b
Благодаря-поръчах си го.Обадиха ми се ,че утре ще го доставят.Дано да върши работа. ...Донесоха ми го-работи перфектно.Още веднъж Благодаря!
Neno Er - специалист
tubleron написа:
...Донесоха ми го-работи перфектно.Още веднъж Благодаря!
Я чичовото обясни малко по-подробно какво представлява и как се ползва, че и аз имам един Водафон–225 със същия проблем.
На линка нещо не ми стана много ясно.
tubleron - специалист
Neno Er написа:
tubleron написа:
...Донесоха ми го-работи перфектно.Още веднъж Благодаря!
Я чичовото обясни малко по-подробно какво представлява и как се ползва, че и аз имам един Водафон–225 със същия проблем.
На линка нещо не ми стана много ясно.
Ами на него има 2 телени крачета.Те се нагласят на + и - на батерията,която се защипва на тая джаджа.Ако вс. е наред,светва зелена лампичка. Вкл. в контакта и започва да мига и една червена лампичка,Като се зареди,червената изгасва,а светва третата лампичка-зелена (лампичките са 3)Лесно е,аз щом се оправих дето една крушка не мога да сменя...
Neno Er - специалист
На посочения по–горе адрес ли го поръча и получи?
Интересното е, че батерията на моя телефон има три контактни пластини.
mirk - майстор
Това с телчетата си е много изтормозена работа. За нокиа има в ибей зарядни на гърба на което си има гнездо в което батерията си влиза точно и се зарежда без телефон.
tubleron - специалист
Neno Er написа:
На посочения по–горе адрес ли го поръча и получи?
Интересното е, че батерията на моя телефон има три контактни пластини.
Моя също е с 3.Телчетата се слагат на двете.Не съм много по обясненията но с 2 думи-става.(Да,на този адрес го поръчах,като 1 се регистрирах. На другия ден сутринта ми го доставиха като 1 се обадиха да потвърдя.Излезе ми 7,40 с доставката)
Последна промяна от tubleron на вт апр 05, 2011 8:26 pm, променено общо 1 път.
tubleron - специалист
mirk написа:
Това с телчетата си е много изтормозена работа. За нокиа има в ибей зарядни на гърба на което си има гнездо в което батерията си влиза точно и се зарежда без телефон.
Братле имам 9 нокии в къщи,но на този батерията е по-широка и по-къса от на другите Нокии,така че не виждам как ще влиза точно батерията след като не са с еднакви размери

Тема "Зареждане на батерия без GSM?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: