Здравейте, случайно знаете ли място във софия или някой онлайн сайт в който продават аудио трансформатори за лампи. Всеки сайт, който отворя ми иска поне 30-40 долара за доставка, което е по скъпо от самия траф. Трябва ми пушпулен аудио траф 8Ка-а - 8ома със ултралинейна точка, а никъде не намирам на разумна цена. Евентуално с правилната насока съм навит и ръчно да си изработя такъв, имам много сърцевини... Някакви идеи?
thebugger написа:Здравейте, случайно знаете ли място във софия или някой онлайн сайт в който продават аудио трансформатори за лампи. Всеки сайт, който отворя ми иска поне 30-40 долара за доставка, което е по скъпо от самия траф. Трябва ми пушпулен аудио траф 8Ка-а - 8ома със ултралинейна точка, а никъде не намирам на разумна цена. Евентуално с правилната насока съм навит и ръчно да си изработя такъв, имам много сърцевини... Някакви идеи?Последното е добро като идея, а за реализацията ще ти трябва и навивачка за бобините, за препоръчване с брояч, че един да влезе да те попита нещо и ще трябва да развиваш и почваш отново