Здравейте,моля за някакви идеи относно една ситуация.Имаме постоянни проблеми с канализацията ,все някой идиот ще се намери да хвърли я парцали я цимент я нещо друго и мине не мине 2, месеца и плащаме по 150/160 лева за фикалка.Това както и да е обаче имаме две самотни възрастни женички на първия етаж и вчера направо фекалиите през шахтата на банята чак в спалнята се наводнили грозна работа.
Та направо ми писна вече и крайно време е да измисля нещо.Та идеята ми е следната при напълване на канала да сложа някакъв датчик и два клапана на щранговете на студената и топлата вода и в момента когато се задръсти да спира водата така няма да могат да пускат и до отпушване на канала никаква вода! Та ако имате някакви идеи моля споделете .Мерси.
Та направо ми писна вече и крайно време е да измисля нещо.Та идеята ми е следната при напълване на канала да сложа някакъв датчик и два клапана на щранговете на студената и топлата вода и в момента когато се задръсти да спира водата така няма да могат да пускат и до отпушване на канала никаква вода! Та ако имате някакви идеи моля споделете .Мерси.