Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Привет на всички,
След дълго ровене из форума не успях да намеря подобен проблем като моя и за това реших да пусна тази тема.
Съдомиялната ми е Беко и това което не мога да разбера е защо не мие на горния ред.След като всичко съм изчистил пак не стига налягане за най-горната дюза.
Моля за малко помощ.
Последна промяна от teenager на пон окт 14, 2019 12:20 pm, променено общо 1 път.
Jacomo - специалист
Виж дали отворът на кошницата съответства на отвора на тръбата при прибиране на кошницата. На някои съдомиялни ако сменяш нивото на горната кошница, трябва да преместиш и отвора на захранващата тръба отзад.
Ако съответстват, свали тръбите, които захранват горната перка и огледай за пукнатини.

https://north.pl/imgartn/2/600,600/8DZ- ... 6833-b.jpg
Последна промяна от Jacomo на пон окт 14, 2019 10:59 am, променено общо 1 път.
npace - специалист
пон окт 14, 2019 10:47 amteenager написа:
това което не мога да разбера е защо не мие на горния ред
Защото е турски боклук, затова.
Марката Беко не се продава другаде в Европа, понеже не отговаря на никакви изисквания за качество.
Здравей , първо благодаря за съдействието.
На тези модели не може да се мести положението на кошницата .
Това което направих бе да Шунтирам врата и след като наблюдавах видях че във единия тръбен път налягането е ок ,но към този за горния ред е по слабо и не стига до горната дюза .Та въпроса ми е кое устройство регулира какво да е налягането.
Jacomo - специалист
Няма устройство, което да регулира налягането. Колкото помпата вдигне, толкова, затова провери за пукнатини или запушвания.
valentino76bs - майстор
пон окт 14, 2019 10:55 amnpace написа:
пон окт 14, 2019 10:47 amteenager написа:
това което не мога да разбера е защо не мие на горния ред
Марката Беко не се продава другаде в Европа, понеже не отговаря на никакви изисквания за качество.
Боклук ама Барса си мият чиниите с нея 😂
npace - специалист
пон окт 14, 2019 1:59 pmvalentino76bs написа:
Боклук ама Барса си мият чиниите с нея 😂
Мият, ама преди миенето сигурно ритват едно мачле и който падне неговите чинии са отгоре. :lol:
velas - специалист
пон окт 14, 2019 10:55 amnpace написа:
И викаш пазара в България издържа целия Коч Холдинг... :lol:

@teenager
Със сигурност има нещо в тръбния път. Виж самите пръскалки на перката да не са запушени.
Останалото е разглобяване на целия тръбен път и почистването му.
miroki - майстор
Огледай бутона половин зареждане дали работи коректно. Измий с включен и изключен.
пон окт 14, 2019 4:43 pmmiroki написа:
Огледай бутона половин зареждане дали работи коректно. Измий с включен и изключен.
Благодаря ,това мисля ,че е добра насока.Ще проверя.

Тема "Съдомиялна BEKO DFN 6833 не мие горния ред" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: