Здравейте, преди време купих апартрамент на зелено и сега вече дойде момента за изграждане на ел.инсталацията. В кухнята са прокарали достатъчно кабели, но техническия ми каза, че стандартно изкарвали кутиите на контактите на 60см височина.Така излиза, че няма да имам контакти между долния и горния ред шкафове.въпросЪт ми е дали може да се изведат контакти на необходимата ми височина по-късно, или сега е момента да искам да ми прокарат кабели навсякъде, въпреки че все още нямам поект за кухнята.
Вторият ми въпрос касае нисковолтовата ел-инсталация.Майстора ми каза, че тя се правислед като се измайат стените-врно ли е?
По проект има изводи за тел, ТВ и интернет само в хола- не е ли малко?колко според вас е нормално да доплатя за да ми изкарат такива изводи и в двете спални?Благодаря предварително.
Вторият ми въпрос касае нисковолтовата ел-инсталация.Майстора ми каза, че тя се правислед като се измайат стените-врно ли е?
По проект има изводи за тел, ТВ и интернет само в хола- не е ли малко?колко според вас е нормално да доплатя за да ми изкарат такива изводи и в двете спални?Благодаря предварително.