• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Шефа те допуска на този свят за да е покаже контраста, грешнико, Вася.
Можеш да употребиш целият си набор от сквернословия, в потвърждение, както и с подлата си душичка да огласиш наивно споделено.

Това ми напомня поведението на Andri01. Лика прилика сте си.
Avas_co - майстор
пон сеп 30, 2024 10:29 pmТрифон П.Трифонов написа:
Шефа те допуска на този свят за да е покаже контраста, грешнико, Вася.
Можеш да употребиш целият си набор от сквернословия, в потвърждение, както и с подлата си душичка да огласиш наивно споделено.

Това ми напомня поведението на Andri01. Лика прилика сте си.
Хайде сега, напомнял съм ти!
Вероятно ти напомням колко гнусна отрепка си.
За друго, какво да ти припомня?
Няма епитет, обида, поведение, което да ме сломи, Вася.
Ти си моя грижа, а спасението на душата ти е приоритет.
Поне нея.
hidrazin - майстор
пон сеп 30, 2024 10:25 pmAvas_co написа:
По интересно е как така имаш швейцарски часовник от майка си, пък и ходи да учиш в СССР.
:shock: :? Червената фаза при теб неумолимо наближава.
Никога не съм имал швейцарки часовник (не е нужно) и никога не съм учил нито в СССР, нито в Русия.
Както винаги ЛЪЖЕЦ.
И престани да споменаваш майка и баща ми бе дрис...льо недотакован... И двамата са покойници. :evil:
Ти и цялата ти пасмина сте все такива - без нищо свято, без интелект, без първи 7 години ... Леш!
:partyman:
Avas_co - майстор
пон сеп 30, 2024 10:37 pmhidrazin написа:
пон сеп 30, 2024 10:25 pmAvas_co написа:
По интересно е как така имаш швейцарски часовник от майка си, пък и ходи да учиш в СССР.
:shock: :? Червената фаза при теб неумолимо наближава.
Никога не съм имал швейцарки часовник (не е нужно) и никога не съм учил нито в СССР, нито в Русия.
Както винаги ЛЪЖЕЦ.
И престани да споменаваш майка и баща ми бе дрис...льо недотакован... И двамата са покойници. :evil:
Ти и цялата ти пасмина сте все такива - без нищо свято, без интелект, без първи 7 години ... Леш!
Кой викаш е лъжец?
hidrazin написа:
Майка ми има някакъв Longines - по спомен с тъмносин циферблат.
Гледам бил от страната на кравите с шоколад.
По спомен щото не го носи от поне 20-тина години и не го знам де се е скрил.
Нищо и никой не пише за Rolex ??? :?
:наздраве3:
P.S. Мам...ка му. Сега и за солници ще трябва да чета. (ако някой не го знае вица де) :D
hidrazin - майстор
вт окт 01, 2024 7:15 amAvas_co написа:
Кой викаш е лъжец?
hidrazin написа:
Майка ми има някакъв Longines - по спомен с тъмносин циферблат.
Гледам бил от страната на кравите с шоколад.
По спомен щото не го носи от поне 20-тина години и не го знам де се е скрил.
Нищо и никой не пише за Rolex ??? :?
:наздраве3:
P.S. Мам...ка му. Сега и за солници ще трябва да чета. (ако някой не го знае вица де) :D
ОЧЕВАДНО е че лъжецът си ти.
Аз НЯМАМ и никога не съм имал швейцарски часовник. Не ми и трябва.
На ръчни часовници днес се кефят само самовлюбени гарги/свраки.
Дай са и за другата ти ЛЪЖА - дето съм бил учил в СССР... Щото за голямо мое съжаление - НЕ СЪМ.
Кери - напреднал
Жалко.
Навремето във форума имаше хора, които имаха желание и помагаха. Сега се е напълнил с самовлюбени богове и всички други са утайки, които само хабят въздуха.
То затова нищо не е наред. Менте електротехници, менте инженери, менте лекари и другите - повярвали си електротехници, повярвали си инженери, повярвали си доктори....
Погледнах на някой мненията - само заяждане и грам полза няма. Защо въобще пишат...не съм психолог, но си мисля, че просто избиват комплекси...както тия с скъпите часовници примерно.
В офиса имаме един подобен форумен герой, който се чуди с кой да се заяжда за какво ли не по форумите.
По темета.
Беше ми интересен казуса, но времето е малко, а разстоянията големи и се поръча нов трансформатор.
Един ден ако разбера какво му е на трансформатора ще напиша поне да съм полезен на някой.
hidrazin - майстор
вт окт 01, 2024 11:00 amКери написа:
Беше ми интересен казуса, но времето е малко, а разстоянията големи и се поръча нов трансформатор.
Един ден ако разбера какво му е на трансформатора ще напиша поне да съм полезен на някой.
Добре де, защо не извикахте лаборатория? Примерно "Контрагент 35" мисля направиха търговска база във Варна.
Със сигурност знам че имат преносима тестова апаратура за силови трансформатори TESTRANO 600.
Иначе да вече се писа че няма как да се разбере какво му е без "баране" по страна СН.
Вероятно променен коефициент на трансформация заради междувитково късо.
Но така няма как са се гадае.
Кери - напреднал
Ами взе се по кардинално решени и в момента новия пътува май от Кюстендил.
Стария ще се прати пак та да го прегледат доколкото знам.
Дано да е в него проблема и да има смисъл операцията. Лабораториите са предлагали неприемливи срокове доколкото разбрах, но може и да греша.
Ако имаше късо между витките на една намотка нямаше ли да се задейства Бухолц реле на първа степен?
Според персонала там има свързано налично такова, макар аз да се съмнявам.
gogo7777 - майстор
Провери го тоя трансформатор.
Разкачи го отвсякъде. Захрани само едната бубина с 230 волта ( или колкото там имаш) и измери колко волта излизат на вторичната намотка. Така за трите бубини. Ако показанията са сходни значи трафа е ок.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Казус със силов трансформатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: