• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Avas_co - майстор
вт окт 01, 2024 9:30 pmhidrazin написа:
вт окт 01, 2024 9:20 pmAvas_co написа:
Цък-мък, сори бате, ама няма нормален човек, който да разбере, какво ти е в алкохолизираната глава.
ЦЪК
:partyman:
Пак не помагаш някой да си състави положително мнение за психическото ти състояние.
hidrazin - майстор
вт окт 01, 2024 9:35 pmAvas_co написа:
Пак не помагаш някой да си състави положително мнение за психическото ти състояние.
ЦЪК
Avas_co - майстор
вт окт 01, 2024 9:38 pmhidrazin написа:
вт окт 01, 2024 9:35 pmAvas_co написа:
ЦЪК
Нееднократно съм ти го казвал, може да се закачаме, ама имам притеснения за психичното ти здраве. Ако има нужда, имам разни приятели, могат да ти помогнат за девиациите., или поне да опитат.
hidrazin - майстор
вт окт 01, 2024 9:45 pmAvas_co написа:
Нееднократно съм ти го казвал, може да се закачаме, ама имам притеснения за психичното ти здраве. Ако има нужда, имам разни приятели, могат да ти помогнат за девиациите., или поне да опитат.
ЦЪК
DMN - майстор
Кери написа:
Подскажи къде мога да попитам, че аз се сетих само за тук?
Ами за това става дума я.
Не знам колко струва един такъв траф и колко ще струва смяната му, и т.н.
Явно нямате проблем да вземете нов, а имате проблем къде да питате...
И къде, къде - в нета(по форуми).
И? Каква беше помощта от нета?
Накрая нов.
Общо взето това исках да кажа.
hidrazin - майстор
вт окт 01, 2024 9:29 pmКери написа:
Идеята беше ако някой с опит се е сблъсквал с това да подскаже.
Сетихме се за местния и той ми се видя несериозен, сетихме се и за фирма за ремонт, но тя поиска трафа при нея.
Просто си помислих за подсказка - примерно проверете да не се е счупил превключвателя и да е преместил само 2 намотки, а третата да останала на друга степен примерно ако е възможно. Или друга идея...а то кавга стана.
Форума все пак е "Направи си сам" а казуса излиза "леко" извън идеята на форума.
Вече беше обяснено че с магия няма да стане.
Да не говорим че вие не искате да "барате" по високата страна и това е добре/правилно при условие че нямате необходимите познания и квалификация.
Дори не разбрах дали сте измерили напреженията на празен ход. Дори не казахте каква е мощността на трафа...
Честно, не знам какво очаквате по приказки?
Пък и в края на краищата явно новия траф не го плащате вие. Ръководството е взело решение а ви сте си свършили работата.
На мен лично наистина ще ми е интересно каква е била причината.
Ако някога решите да го "срещнете" с лаборатория и разбира се ако дадете обратна връзка.
P.S. За караниците вие нямате вина. Както се вижда има 1-2 дрисльовци, безполезни дрисльовци с една единствена идея - да изкарат някой по-тъп от нас...раните им задници.
Ето, и един от тях не спира да др...иска. Вероятно пак е на най-евтината кока. :-D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Казус със силов трансформатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: