• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Djack - специалист
Вземи си Xiaomi outdoor CW400 или 700! Първата я ползвам повече от година! Вижда супер, не плащам облак, безжично са към рутера, като няма интернет и тик, пак виждам архива на картата! Не знам как става и не ме интересува щом работи. Най вероятно се ползва някакъв облак.
XpacTa - специалист
Имат ли разпознаване на човек и проследяване? Ако да - добре ли работи? Аз бях взел и една евтина китайска PT камера при която проследяването работи много странно и не бих я препоръчал. Като цяло ако няма да седиш и да връткаш сам камерата май е по-добре да е фиксирана, поне няма опасност да почне да гледа в калкана на някой блок и да изпусне нещо важно.
Ал_ - специалист
Не точно по темата, но нещо такова ми се струва нелошо допълнение към рутери и камери
hidrazin - майстор
съб мар 29, 2025 10:05 amАл_ написа:
Не точно по темата, но нещо такова ми се струва нелошо допълнение към рутери и камери
Това е празна кутийка.
:partyman:
Ал_ - специалист
То за тия пари, ако е пълна - няма ли да е все едно е празна? :? Нямам идея за цената на качествените батерии, но едва ли е толкова ниска?
Иначе да, едно читаво аварийно устройство за всичко е най-добре, спор няма.
hidrazin - майстор
съб мар 29, 2025 10:28 amАл_ написа:
То за тия пари, ако е пълна - няма ли да е все едно е празна? :?
Така е. Просто отбелязвам - да не би някой да си помисли че е пълна.
:partyman:
XpacTa - специалист
По принцип могат да се намерят евтини външни батерии, дали могат да захранят камера не знам, ама то ще стане като елха тази камера. Не стига че има отделен захранващ кабел, power brick с относително къс кабел, ако и батерия се сложи ще трябва до всяка камера да се слага кутия по-голяма от нея. Има ли въобще евтини PoE камери (под евтини имам предвид нещо от сорта на 50-60 лева)?
aleksnp - специалист
Такъв кабел, подходящ ли е за камери - https://tashev-galving.com/product/042- ... zha-cu-sin
MamaMy - майстор
Да. Няма проблем освен, че вече е мек и се гъне. Трудно влиза където трябва, а с възрастта и вече недовижда човек... :-D
radius - майстор
Точно Xiaomi CW400 камера беше с плачевно разпознаване и много фалшиви детекции, върнах я.
ТъПъ линка е мноого по-добре, има проблеми с компресията (т.е. много пиксели, ама малък битрейт и от там кофти качество), ама те за тия пари са така.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Видео наблюдение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: