Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
aiako - специалист
Прикачен файл:
12596097_1250267258323602_553161535_n.jpg
12596097_1250267258323602_553161535_n.jpg (45.91 KиБ) Видяна 1448 пъти
Някой да има представа какво е това и за какво се ползва ?
DundyTheCroc - майстор
Накрайник за руски пирограф, ако не ти трябва можеш да ми го подариш за 2-3 бири :-D
aiako - специалист
И аз мислех че е пирограф, но вътрешността му малко ме изненада... Като го пусна трака, не нагрява. Също така топчето което държи човката отпред е пласмасово !
profesionalist_wood - майстор
Това е пирограф.Иначе прилича на онези пирографи с нагревател с широк накрайник с плочка за нагряване на восък за залепване на някои места на восъчни плочки като подготовка за отливане примерно за двигатели или машинни детайли ползвани в далечните 1960-те години
DundyTheCroc - майстор
aiako написа:
И аз мислех че е пирограф, но вътрешността му малко ме изненада... Като го пусна трака, не нагрява. Също така топчето което държи човката отпред е пласмасово !
Интересно, още по-интересно е, че Гугъл не изплюва нищо по символите, написани на него. С пластмасово топче няма как да е пирограф, накрайника се нагрява до червено.
Andri01 - майстор
Мисля,че е запалка за газов котлон.
aiako - специалист
Ура :lol:
http://detstvoto.net/index.php?newsid=1723
Това явно е по-новия модел
https://youtu.be/GZbPK5T5jTg
Последна промяна от aiako на нед яну 24, 2016 6:32 pm, променено общо 2 пъти.
DundyTheCroc - майстор
Трябваше да снимаш и щепсела за 220 волта ;)
Иначе поздравления за позналите, аз имам една 30 годишна, която обаче е с механична с пиезокристал, кой да се сети, че рашките ги мушкат и в контакта :-D
Andri01 - майстор
Ей,пак стария Джаксън да ви отвори очите. Това е някъде от 70-те години ,ама не на този век,де:).

Тема "Какво е това ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: