Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
freshenero - специалист
Спрял съм се на този http://www.technomarket.bg/products/090 ... thcsw1-eur .Пише че е с два кръга-значи ли че е с два компресора или?
VLADO66 - майстор
Не,не означава-има трипътен вентил който позволява изключването на фризерната или хладилна част.
kiss9402 - специалист
Услушай се, огледай се, вземи LIEBHERR :wink:
* Това е една от най-надеждните и качествени хладилни техники към момента. Не съм рекламен агент на liebherr, просто ползвам 7 хладилника на фирмата от сумати години и да чукна на дърво :tonqe: никакви проблеми. На брат ми му смениха 3 (три) самсунга гаранционно и накрая си взе зануси, доволен беше докато не му изгора компресора, накрая си куми liebherr :-D

Поздрави !
п.п. моля без напрадки от колеги, просто съветвам колегата на база личен опит :evil:
freshenero - специалист
Е малко са ми скъпички.Моят Ением вече15-16 год .ни слушаше,ама взе да се предава.
stancho123 - специалист
Аз имах liebherr
Стана на 3години и му свърши гаранцията 4-5месеца по късно спря ,дойде техник и просто каза не подлежи на поправка ,направо побеснях...(беше от сорта на 800лв с изплащането стана :shock: )
Смених го с samsung тоя където е 1800лв ,взех го от техномаркет на изплащане и си купих още гаранция и сега имам 10години гаранция.Препоръчвам ти нещо такова ,струва около 190лв и спокойствието ти :-D
Има в по-горните неща който много радват ,лед адаптивно осветление ,адаптира се като отвориш вратата ,много готино и подобни неща ,вземи си тая кутия където се води freshfruit или нещо подобно ,оставяме ябълки по 5-6седмици и си седят ,ако е в нормалната част карат макс 1седмица и половина :)
VLADO66 - майстор
А ако бюджета е малък може и нещо 2ра употреба например http://www.mieleservis.net/index.php?pa ... &Itemid=30

Тема "избор на хладилник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: