• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
infomar - майстор
чет сеп 09, 2021 12:32 pmgnt69 написа:
чет сеп 09, 2021 10:35 aminfomar написа:
чет сеп 09, 2021 9:44 amLutchezar написа:
А по usb кабел не става ли?
Става без проблем. Но искам да имам резервен вариант, ако отидa на друг компютър или се развали от много вадене/слагане механичният порт на USB-to.
Още един вариант имаш ако извадиш картата и я завреш в четец или лаптоп. :partyman:
Да, зная.
Имам четец. Проблемът е, че почти всеки ден прехвърлям снимки и ме безпокои постоянното вкарване и изкарване на кабела или картата от слота, да не се повреди куплунга.
Обадих се на КАНОН и ми пратиха един линк, от който ще приложа указанията тези дни. Доста сложна процедура, която не е по силите на обикновен купувач с нормални познания.
https://support.usa.canon.com/kb/index? ... =ART171218
MamaMy - майстор
Все пак това е мрежа и трябва да се вържеш с всички протоколи за сигурност. Там ако е просто е ненадеждно. Ако те е страх за буксите на устройството, помисли за буксата на телефона примерно. Всяка вечер го включвам да се зарежда и на 2-3 дена поне го връзвам към компютъра. Така вече 3 години и не е мръднал. Ако си мислиш, че ще го закачваш много по-често, тогава мисли за безжичните варианти.
Много клиенти ми мрънкат за безжична връзка към принтер. Това е нещо много далечно от техните представи, ама нали е модерно... Като я инсталирам я ползват няколко пъти и почват да се оплакват от нея. Няма угодия. :-D
  • 1
  • 2

Тема "Свързване на фотоапарат КАНОН с настолен компютър по wi-fi или блутуд." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: