• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
prascho - майстор
здравей,

Какви са тези метални профили, които си ползвал за майки на плочата? Може върху направената плоча да положиш сух под. Навярно става въпрос за вила и бюджета е ограничен. Върху под се поставя XPS с якост на натиск равна или повече от 300 kPa. Гледай да не вземеш по - рехав за стена. Предполагам си ползвал стандартна мрежа ф4. По същия начин с големи камъни, чакъл и същата мрежа си бетонитах мазето. Нормално е заливката да е грапава щото бъркаш бетон, а не замазка!
kalojan87 - напреднал
prascho написа:
здравей,

Какви са тези метални профили, които си ползвал за майки на плочата? Може върху направената плоча да положиш сух под. Навярно става въпрос за вила и бюджета е ограничен. Върху под се поставя XPS с якост на натиск равна или повече от 300 kPa. Гледай да не вземеш по - рехав за стена. Предполагам си ползвал стандартна мрежа ф4. По същия начин с големи камъни, чакъл и същата мрежа си бетонитах мазето. Нормално е заливката да е грапава щото бъркаш бетон, а не замазка!
ПРофилите са за гипсокартон - CD. Този на средата е хванат към едни колчета, набити в земята,а в стените - с дюбели. Точно XPS за под с голяма плътност съм поръчал.
Мрежата е стандартна да. Като наливах бетона леко я повдигах, да не е плътно върху баластрата.
На мен ми се струва прекалено грапаво и като за бетон :) Но с лепенето на фибрана се надявам да обера тези грапавини и да не пречат за ламината. :)
  • 1
  • 2

Тема "Ремонт на пода в спалнята. Съвет относно замаска, изолация.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: