• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
maistorcheto33 - специалист
dixie написа:
Здравейте, правим цялостен ремонт на ново жилище. Предстои поставяне на подова настилка. Спряли сме се на ламиниран паркет, като предвиждаме и в кухненския бокс да е същата настилка. Трудно ми е обаче да се ориентирам кой би бил най-добрият вариант и на коя марка да заложим. Предвидили сме бюджет до към 46-47лв/кв.м.
За сега сме харесали на Kronotex серия Mammut 12mm, AC5/33 и един на Meister - 9mm, AC4/32, но много се объркахме, защото всеки си пробутва собствените марки.
Предварително се извинявам, ако има друга такава тема, но търсих сравнително актуална и не открих ;)
На коя марка се спряхте? Вкъщи имаме ламиниран паркет на Kronotex, който поръчахме от http://www.ftparket.com/products/56/laminiran-parket . Доволни сме от него, но сега търсим за вилата. Исках пак да взема на тази марка, но не намерих подходящ модел, който да се връзва с мебелите. Коя друга марка бихте ми препоръчали? Какво е мнението ви за Alsapan и Tarkett?
Chefo77 - майстор
Alsapan са френски ламинати от среден-висок клас, с уникално закопчаване, каращо всеки монтажник да го псува :lol: :lol: :lol: :lol: Иначе за самите ламинати - нищо лошо, висока износоустойчивост, добри декори.
Таркет нямат нужда от реклама. Ако вносът си е от Германия, проблеми общо взето няма. Те се появяват при сръбския внос - който се предпочита заради по-ниската цена.
maistorcheto33 - специалист
Таркет ще са, то се е видяло. :-D
  • 1
  • 2

Тема "Ламиниран паркет" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: