Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Здрвейте,
отдавна чета форума и ми е помагал в доста неща, но сега стигнах до въпрос на който неможах да намеря отговор. Става дума за мазе 8 кв което искам да си го направя като малка работилничка. Започнах от пода защото беше с голяма денивелация от 6 см. Направих замазка с бетон на баумит изравних го добре мисля, но на места има леки неравности там където е свързвано защото се наложи да го правя на няколко пъти. Има ли решение със саморазливна замазка, защото гледам че повечето ги дават за закрити помещение каквото е и мазето но все пак има известна влага там? Или саморазливна + имрегнатор някакъв? Четох че на церезит има такава която е и за външно CN76 но цената от 50 лв за торба малко не ми харесва. Другия вариант е да го оставя така както е но ме дразни искам да стане хубаво гладко.
Прикачен файл:
IMG_20170625_1603561.jpg
Делян - специалист
И аз скоро ще го правя това мероприятие. Смятам да завърша с евтин теракот - 8-10 лв/квадрата. Хем лесно да се забърсва от време на време.

Така или иначе след саморазливната трябва пак да имаш завършващо покритие.
Точно затова питах дали няма саморазливна като тази която писах по горе на церезит ЦН76 която може и да се ползва като крайно покритие. Ще го мисля още явно.
Pooh - майстор
Никоя саморазливна замазка, не може да се ползва като крайно покритие.
Вече е късно - трябваше да си направите шлайфан бетон - за толкова малко помещение, можеше да се изстърже и само с маламашка.
Варианта с евтиния теракот е най-удачен, според мен. И ценово и като поддръжка в последствие.

Тема "Въпрос относно саморазливна замазка" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: