Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Купих си сгъваем простор от Метро. Незнам колко ще издържи, не беше български :lol:
masteradmin - майстор
Ако не простираш на него ще издържи години. :)
expander - специалист
cherry написа:
Купих си сгъваем простор от Метро. Незнам колко ще издържи, не беше български :lol:
Колко ти струваше простора?
В събота трябва да монтирам един такъв, а още не съм купил.
expander - специалист
Аз взех за 24 лева от Практикер, 1.80м с пет тръби.

Харесват ми тези простори, ще помисля и за вкъщи да си взема.

Благодаря все пак за информацията!

Прикачен файл

DSCF4612.jpg
Простора го монтирах след като направих обшивка на тавана на терасата с дъски, и пълнеж от минерална вата. Захванах го направо за гредите на тавана.
DSCF4612.jpg (60.3 KиБ) Видяна 7181 пъти
ValBo - специалист
Същия имам и аз!
От няколко месеца го ползвам засега няма никакви белези от износване.
Съпругта ми е много доволна, както и аз, защото сега мога да изляза спокойно на терасата без да ме удрят мокри фланели през лицето;-)
marssy - помощник
Имам такъв от м. Бриколаж, струваше около 28лв.. Изкара 4 години и първите 2 пръчки се отчупиха. :cry: Счупи се пластмасовата, която се захваща за горния балкон. Последните винтове излязоха и 2 те въжета паднаха. Преди това едната пръчка спря да се вдига до горе и си седеше блокирала по средата. Но като цяло съм доволна и пак такъв простор ще сложим. Този път съм решила да купя български.
todorov - помощник
такъв ползвахме още като излязоха напазара- говоря за 1996-97 година. Издържа 5-6 години и след това си купих апартамент с две тераси. Решихме, че няма да го ползваме и още стои прибран някъде. За периода на ползване нищо не му се случи само дето му паднаха тапичките от конусите в края на въжето. Ние бяхме много доволни отнего. Издържаше на много претоварвания.
ако си монтирате - да го ползвате толкова дълго колкото и ние :shock:
Моя простор, който си купих е друг. В смисъл въжетата са навити на ролка която е закрепена за едната стена на терасата. Въжетата се дърпат и се закрепват за друга пластина,която е закрепена за отсрещната стена. Става за тераси дълги до 4м.

Тема "Купих си" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: