• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
rum_sz - специалист
Spokoiniq написа:
rum_sz написа:
Spokoiniq написа:
малко офф-това закърпеното напукана топлоизолация ли е?

Слягане ,не ми се говори.Но скоро всичко ще се закърпи и боядиса наново.От 1 година следя слягането и мисля ,че спря затова не бързах с освежаването :) Това е с топлоизолация.Ако имаш някаква идея казвай.Цялото помещение дръпна наляво ,даже се отвори касата на прозореца,вратата и тя се изметна.
Спукало ти е, защото фугите между плочите изолация са сложени баш на ъглите, а не е зарязан ъгъла в цяло парче.Малко да мръдне земята и пак там ще цепи.Усили с мрежа самия ъгъл и прешпакловай.
Ще го направя тези дни,че и на мен ми омръзна да гледам тази цигания.
pavkatay - майстор
:idea: Ааа, разбрах. В този случай ,ако ги обърнеш отворите ще съвпаднат,НО ако не ги обърнеш- все тая-пак ще си вършат работа.
rum_sz - специалист
То стана чат,ха наздраве на всички :drinkers: :-D :-D
pac_ - специалист
rum_sz,Къде има склад на Алтес в Ст Загора?Дай малко по-точно де?Не една дума а поне един ред.Питам,защото ще трябва да правя3,4 комарника.
rum_sz - специалист
pac_ написа:
rum_sz,Къде има склад на Алтес в Ст Загора?Дай малко по-точно де?Не една дума а поне един ред.Питам,защото ще трябва да правя3,4 комарника.

Срещу затвора :)Минаваш Мартинели ,след това птицекланицата и следва склада.
tarlyo - специалист
Най- евтини са в склада на Вайс профил. До печатница Непедони в ДЗУ-то. Или в склада на Елвиал срещу ИТА сервиз.
rum_sz - специалист
tarlyo написа:
Най- евтини са в склада на Вайс профил. До печатница Непедони в ДЗУ-то. Или в склада на Елвиал срещу ИТА сервиз.
Абе човек от СТ Загора си обади се на лични ,да се видим ,що се криеш :-D :-D
Последна промяна от rum_sz на ср юни 23, 2010 11:33 pm, променено общо 1 път.
rum_sz - специалист
pac_ написа:
Ако видиш зор ,обадими се ще ги направим ей така просто за спорта имам всичко :-D :-D после :partyman: :partyman:
Може ли да споделите още веднъж къде в София мога да си купя материалите на дребно?
До тук:
Алумил - според Гугъл - някъде в Дружба;
СТПласт - "Това е като слезеш по Житница и продължиш направо по старата връзка към Ов. Купел2. На 2-рия (левия завой) до газостанцията."

Отидох на другия край на София днес в 1 фирма която намерих с Гугъл, работи на едро и дребно. Казаха ми 3 пъти че тая работа хич не е лесна. Последно разбраха че съм навит да си троша главата и почнаха да ми правят списъка с материали. И тогава дойде някой си друг от фирмата и каза на колегата си - "ОК, ама днес ни се счупи ножовката. Няма как да ти отрежем профила - ако си носиш ножовка - режи си го." (А аз съм с кола, не с камион за да го взема ненарязан, ножовка не нося) ... да беше склад за ориз - да нямат с какво да отрежат...

... Проверих Бриколаж/Практикер - имат кит-ове ама за врата 2.20 ги дават. Моите (на квартирата) са 2.25; Хазяйката не дава да пробивам дупки и мисля да импровизирам с повече панти и двойно-залепващо тиксо. Затова и не ми се вика майстор. Ходи му обяснявай че не трябва да е стандартното, което прави а нещо по-специално. Затова и за да си направя кефа на домашен майстор искам сам да си ги направя тези комарници.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14

Тема "Комарници - мрежи против мухи и комари." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: