Колоните ги остави. Те крият метални подпорни тръби и са от 93 година. ще им дойде времето и на тях. С брат ми на по 20 години къща сме строили и сме се учили тук. Тази къща и комин нямаше. Завръщам се от чужбина и стягам къщата за обитаване. Смених изцяло покрива с нова конструкция и нови керемиди и сложих дебела изолация. Тераси, дограми, бани... Сега ми трябваха пари, за да създам "топло" и да направя бебешка стая за да се отделим. Другото дете е на 6 години. Зарежи интериора. Не е задължително всеки мъж да харесва жената ни. На нас нали си ни харесва? 
владислав pavlov написа:Към колчо!Така и не отговори на моите въпроси.
Ко й ги е правил няма значение. Аз съм човека който си стисна ръката с лексуса.
Грешката сега я оценявам.
Пак те питам, като държа да получа конкретен отговор на всяка точка!
1. Вярно ли е това, че си получил 2 700 лв за труда си по изграждането на тази инсталация? Ако не е вярно - колко ти е платено за труд?
2. Как оценяваш качеството на спойките от снимките? Защо работиш толкова некачествено - твърдя, че чираче, което премине двучасово обучение по запояване на медни тръби, ще изпълни спойките много по-добре от тези, които са на снимките. Пак питам - защо си взел пари за ТОЛКОВА КАЛПАВА работа, нали твърдиш, че си майстор?
3. Вярно ли е, че цялата сума ти е била предплатена?
----------------------------------------
Ако не отговориш на тези въпроси или си позволиш да отговориш така, както вече го направи - нещата са повече от ясни!
Хайде, точка по точка!
Та?