cholev написа: Аз си го взех, но още не съм го пробвалНе бързай, така ще го имаш по-дълго време!

cholev написа: Аз си го взех, но още не съм го пробвалНе бързай, така ще го имаш по-дълго време!
kolcho написа:Гледам си специалист и ги разбираш тези работи. Кажи сега без майтап електродите требва ли да се сушат пред заваряването или не. На стария Вежен пишеше. - сушат се 2 часа (или 1 не помня) на еди колко си градуса. На тези които имам сега нищо не пише. Спести ми търсене по форума казвайcholev написа: Аз си го взех, но още не съм го пробвалНе бързай, така ще го имаш по-дълго време!
cholev написа:... На тези които имам сега нищо не пише. Спести ми търсене по форума казвайА ти какви имаш?
gogo7777 написа:Не суши безпричинно електродите. За да се подлагат на сушене е необходимо видимо да са влажни или в редки случаи, касаещи технологията на заваряване. Ако все пак ще ги сушиш, то слагай толкова електроди, колкото смяташ да уползотвориш. След сушене обмазката на електродите е склонна да абсорбира повече влага и електрода след време става негоден. Рутиловите електроди са малко капризни от към загряване и не е желателно да им се превишава температурата при сушене (на кутиите пише каква е максималната допустима). Аз лично препоръчвам, рутилов електрод изобщо да не се подлага на сушене. Ако някак са се навлажнили, достатъчно е да преседят на стайна температура или на открито под слънцетоАко на кутията не пише да се суши, и аз не виждам причина да го сушиш...
cholev написа:Кажи сега без майтап електродите требва ли да се сушат пред заваряването или не.Вече ти казаха. Аз добавям само, че за такъв тип електрожени резултатът при сухи и влажни електроди е твърде сходен. А ако изобщо не работиш с тях - направо си е еднакъв, при това и машинката става несчупваемо вечна, като твоята - не си я ползвал още, но си убеден, че върши отлична работа, понеже си гледал картинки.
kolcho написа:Колчо написа...Не караш по същество. Не е гуд. Е ти си знаеш. Досега ползвах другия модел - обикновенния. Щом съм си купил този, значи съм бил доволен.
cholev написа:Напротив, карам съвсем по същество, като ти напомням, че без да си използвал новата си придобивка нито веднъж до този момент, си позволяваш да я разхвалваш като изключителна машинка. Това заслужава единствено и само шеги, мисля. И споко - напълно възможно е Парксайда да удовлетвори напълно твоите нужди от подобна джаджа. Което ти и пожелавам!kolcho написа:Колчо написа...Не караш по същество. ....................Мене ме кефи да карам Ситроен и да ползвам Парксайд 80А.
kolcho написа:Е, той господина освен да го подиграваш, не се сещам за какво друго става.cholev написа:Напротив, карам съвсем по същество, като ти напомням, че без да си използвал новата си придобивка нито веднъж до този момент, си позволяваш да я разхвалваш като изключителна машинка. Това заслужава единствено и само шеги, мисля. И споко - напълно възможно е Парксайда да удовлетвори напълно твоите нужди от подобна джаджа. Което ти и пожелавам!kolcho написа:Колчо написа...Не караш по същество. ....................Мене ме кефи да карам Ситроен и да ползвам Парксайд 80А.
kolcho написа:Пич. Аз съм изключително спокоен тип ама .. (censored)cholev написа:Напротив, карам съвсем по същество, като ти напомням, че без да си използвал новата си придобивка нито веднъж до този момент, си позволяваш да я разхвалваш като изключителна машинка. Това заслужава единствено и само шеги, мисля. И споко - напълно възможно е Парксайда да удовлетвори напълно твоите нужди от подобна джаджа. Което ти и пожелавам!kolcho написа:Колчо написа...Не караш по същество. ....................Мене ме кефи да карам Ситроен и да ползвам Парксайд 80А.
cholev написа:Няма проблем, ето какво си отпрал в голямата тема за Парксайд:
Пич. Аз съм изключително спокоен тип ама .. (censored)
Би ли цитирал къде съм казал нещо подобно на разхваляване ('позволяваш да я разхвалваш като изключителна машинка')
cholev написа: Инсталацията в двора не издържа големи натоварвания ето защо 80А напълно ме удоволетворява, Качеството на изработката е високо без забележки. Другата седмица се надявам да го пробвам в работа. Виждам, че ви дразни, че все пак взех този а не горещо препоръчваните от вас да не споменавам имена. Когато нещо съм намислил нищо не може да ме спре.От написаното недвусмислено могат да се направят следните изводи:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: