• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 115
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
joton - напреднал
Най-добре измери температурата между матрицата и първата леща (към лампата). Би трябвало да няма проблем с конструкцията която си направил. Кутиятта която си избрал и мен ме грабна :) Успех с новия проект.
kikokiko - специалист
Guilty написа:
Здравейте, имам всички части за проектора обаче си взех монитор Videoseven и трябва да му се удължи лентовия кабел към самата платка моля ако някои знае от къде може да си поръчам да пише...

Благодаря.
За удължаването на лентовия кабел съм писал по назад във форума - някъде около 20 страница беше. Дал съм и инфирмация за магазина от където си купих лентовите кабелчета.
Успех
Guilty - напреднал
да обадих се в тази фирма обаче нямаха точно такъв какъвто ми трябваше както и да е... намерих нов и не трябва да се удължава кабела остана само да взема крушка и да направа кутия обаче този път въпроса ми е за тези слоеве на матрицата незнам дали трябва да ги махам защото във форума пишеше че не е нужно на всички монитори да се маха... монитора е AOC LM-500...
Всеки от нас или почти всеки има "8"мм прожекционен апарат.Може ли да го преработим в такъв проектор.Все пак дава "стена"около метър ,че и повече диагонал?
velsi - Почетен майстор
Guilty написа:
... намерих нов...
А какво ще правиш стария? Продаваш ли го?
Guilty - напреднал
ами стария му го дадох на човека просто ги разменихме... и има още два такива монитора на които не трябва да им се удължава кабела... ако имаш желание мога да говоря с него за цена...
velsi - Почетен майстор
Трябва ми нещо възможно най-евтино, не е за този проект, кабела няма значение.
Guilty - напреднал
100 лв. иска обаче крушките му ту светват ту изгасят и щом не е за проектора няма да ти свърши работа предполагам...
velsi - Почетен майстор
Много е за такъв монитор. Благодаря ти, че си направи труда. Аз търся нещо от рода на 50-60 лв. Може и 14 инча, дори и 12. Но да е евтино. Втора употреба е все пак. Пък и криза е...
Guilty - напреднал
да разбирам... и аз търсих за проектора некои по малък обаче неможах да намеря(в интернет) и си взех 15" дано ти имаш успех...
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 115

Тема "Видео стена за 300лв възможно или не ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: