Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте!Искам да попитам нещо,повече с цел консултиране.Започнах да си правя гараж за автомивка,нещата засега вървят добре но се сблъсках с проблема с пода.Неискам да е канал като на останалите,а да е прав под.Искам да наредя някакъв тип решетки,за да може като се вкара колата в гаража и започне да се мие,водата да не се събира а да минава през решетките и да се отича,но също така решетките трябва да са и здрави,гледах в нета но има пластмасови а те не ми вършат работа предполагам че от тежеста на колата ще се счупят.Някакви идей?Или ако знаете някой сайт в който да погледна?Разглеждах навсякъде дори и в строителни борси?Ще съм благодарен на всякаква информация свързана с този проблем.
kalpev - специалист
Не пишеш от къде си, нито за финансови рамки.
Погледни продуктите на Лихтгитер България:
Лихтгитер България
Благодаря за отговора.От Монтана съм,незнам каква е цената на тези решетки.Но съм го смятал този под между 600-1000лв да излезе,искам да го направя веднъж и да е качествено без да жаля средства.Спрял съм се на тези пресованите,но мисля че те са за канал и съм виждал канали с такива решетки а аз искам да е цял под,без канал.Тези решетки които са и "назъбени" отгоре невярвам да свършат работа,защото машините които са с колелца няма да могат да вървят по тях.
kalpev - специалист
Иххх...прочети малко повече, разгледай картинките: цък
Разгледай и самия сайт: lichtgitter.bg
mgbagera - специалист
Нещо не ми допада този под :? От една страна е добре щото краката ще са ти на сухо както и на клиентите преди да влязат в колата обаче, когато миеш гумите и неволно пръснеш в решетката в която има мръсотия и всичко ще пръсне нагорекъм вече измитата кола.
Мисля че ще имаш проблем при чистенето на тези решетки след миене на по мръсни коли от които ще падат буци кал. Зимата също ще се пълнят с мръсен лед и киша. През ноща може и да замръзват ако температурата в гаража падне и на сутринта решетката ще е не ефективна.

Тема "Под за автомивка" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: