Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте,
Поради липса на място искам да поставя сушилнята над пералнята в помещение с денивилацията.
Сушилнята е около 55 кг. вибрира при употреба, но не чак колкото пералня.
Поради денивилацията на пода трябва краката на поставката да могат да се регулират. Мислиех си за пдч, но тежеста и вибрациите ме притесняват и се чудя от метални профили няма да стане по - добре ?

Ако някой е правил или виждал удачно решение ще съм благодарен за мнение и съвет.

Благодаря,
Иво
ZEDYCUS - майстор
:lol: От раздела Вижте и се посмейте е, но ще ти свърши работа.
Изображение
ulieliadi - специалист
Eто ти решение ама цената е супер :-D http://www.vzemy.bg/pi623-%D0%A1%D0%B2% ... pro-SKS200
Иначе спокойно се монтират една върху друга и можеш да побългариш с монтажен силикон или с планка високо горе свързана със стената :roll:
kolev_k - специалист
ZEDYCUS написа:
:lol: От раздела Вижте и се посмейте е, но ще ти свърши работа.
Изображение
Що трябва се смейм,на мен ми харесва идеята,само да е стабилно закрепена че да не ти падне на главата докато акаш.
zz_stefanov - майстор
Моята е на парче от кухненски плот в килера, а отдолу и още няма пералня. Стои на две летви хванати в ъгъл на стената и един крак направен от тръба за закачалките за гардероб. Вибрациите въобще не са и големи. По големия проблем ти е в охлаждането. Уреда си иска свободен достъп на въздух. За целта в плота съм направил прорези от задната част и работи само при отворена врата на килера. Добре би било да и осигуриш и отвеждане на водата в канализацията (ако модела позволява), а не всеки път да изхвърляш чекмеджето с водата.
todortv - майстор
Никакъв проблем да се сложат директно една върху друга, но се стягат с колан една към друга.
Нивелира се долната (обикновено пералнята) по пода.

Тема "Поставка за сушилня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: