Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Mr.Bricolage - помощник
Да си влюбен в дома си е една особена любов!

Това е страст, която те подтиква да влагаш всичко от себе си, за да създадеш уют и желани удобства.

Това е онова чувство, заради което дни наред обмисляш най-подходящото място за душ кабината, кроиш планове за осветлението в спалнята, колебаеш се между различни мивки за кухнята, с месеци, понякога и с години, планираш и чертаеш мечтите си, с часове разказваш на приятели и познати за промените, които са преобразили дневната, а те те гледат неразбиращо.

Това е онова чувство, което не те оставя на мира, докато не поправиш перваза на пода, не смениш цветовете в хола, не сложиш нови плочки в банята. Онова чувство, което те кара да приемаш работата в дома не като досадна задача, а като любимо занимание, с което искаш да се похвалиш:

И съвсем не говорим само за тези, които държат на всяка цена сами да правят или ремонтират всичко вкъщи, а и за тези, които държат да участват в планирането и които искат да живеят в дом, в който са оставили следа.

Дом, който не просто отговаря на нуждите, но и ви прави щастливи.

И ако останалите невинаги разбират любовта ви към дома, ние, в Mr. Bricolage, не само разбираме, но и споделяме вашата страст!

Добре дошли на всички майстори, „направи си сам“ ентусиасти и на всички, които обичат дома си в темата на Mr.Bricolage България! Решихме да създадем този своеобразен онлайн диалог, в който се надяваме, че ще си говорим приятелски за всичко, което ви вълнува в любимия дом.
На разположение сме периодично през седмицата да отговаряме на вашите въпроси, свързани с ремонта в банята, кухнята и останалите помещения в дома, да дискутираме вашите идеи, свързани с всяка по-малка или по-голяма промяна на интериора, както и да препоръчваме кои са нужните инструменти и продукти за реализирането на ваша „направи си сам“ идея. Ако се чудите, например, колко литра боя ще са ви нужни за освежаването на всекидневната, пишете ни параметри и желани цветове и ние ще съдействаме.

Ще се радваме ако споделяте с нас и вашите проекти в действие или какво планирате да направите :yawinkle:

Ако имате въпроси, мнения, търсите съвет или просто искате да ни се похвалите, насреща сме за всички вас и се надяваме винаги да бъдете влюбени… в дома!
Последна промяна от Mr.Bricolage на чет юли 07, 2016 5:55 pm, променено общо 4 пъти.
Andri01 - майстор
Любител съм на " направи си сам" и предпочитам при възможност да се възползвам уменията си,комбинирани с подходящите инструменти и съвети от професионалисти. Може ли да се обърна към вас за съвет?
Mascar - специалист
Здравейте, току що си пребоядисах апартамента и не можах да намеря дефинитивен отговор на следното:
Избора ми на боя се колебаеше между вносна и българска. Прочетох много мнения, които се фокусират върху една или друга марка, но не дават конкретен отговор на въпроса.

Дали бихте могли да дадете информация, до колко разликата в цената на боите е отражение на качеството и до колко просто следствие на оскъпяване от вноса. С други думи - дали в повечето случаи с едно и също количество вносна боя щях да покрия повече, отколкото с българско производство.
В темата по-рано видях коментар за продуктите ви на Bosh. Искам да си купя ъглошлайфа, но виждам че този, които искам да взема не е на промоция а другия е.

Може ли да очаквам скоро промоция и на 125-цата?
Kumay - майстор
-
Последна промяна от Kumay на пон юли 04, 2016 1:17 pm, променено общо 2 пъти.
p.v.x - майстор
Искам да попитам.

Ако си поръчам Монтаж на ламиниран паркет само като услуга.

Без да съм си закупил от вас паркет.Предполагам , че това не е проблем.

Въпроса ми е , лицата който ще извършат услугата, на щат ли са при вас , или поръчката се дава на външни изпълнители.

Един вид, ме притеснява , професионализъма на вашите кадри.

Бихте ли разяснили този кадрови момент.

Не твърдя , че кадровата ви политика е слаба , по скоро бих искал да се убедя в обратното , и предполагам не само аз. :rock:
Последна промяна от p.v.x на нед юли 03, 2016 10:35 pm, променено общо 1 път.
StroySum - напреднал
p.v.x написа:

Въпроса ми е , лицата който ще извършат услугата, на щат ли са при вас , или поръчката се дава на външни изпълнители.
Мисля, че предлаганите услуги се осъществяват само в магазина. Като рязането на ПДЧ, кантиране и т.н.

И това отново е част от общите ползи, които обсъждах по-рано в темата, като плюсове на този тип вериги за привличане и задържане на клиентите. Не мога да си намеря коментара..
Mr.Bricolage - помощник
p.v.x написа:
Искам да попитам.

Въпроса ми е , лицата който ще извършат услугата, на щат ли са при вас , или поръчката се дава на външни изпълнители:
Здравейте p.v.x,
Може да се поръча монтаж на паркет без да е закупен от Бриколаж. Монтажът се извършва от външна фирма, с която Бриколаж има договорни отношения.
Mr.Bricolage - помощник
kzaimov написа:
В темата по-рано видях коментар за продуктите ви на Bosh. Искам да си купя ъглошлайфа, но виждам че този, които искам да взема не е на промоция а другия е.

Може ли да очаквам скоро промоция и на 125-цата?
Здравейте kzaimov,
Ъглошлайф 125 мм на Бош не се предвижда да бъде в промоция до края на м. август.
Поздрави,
Mr.Bricolage - помощник
Mascar написа:
Здравейте, току що си пребоядисах апартамента и не можах да намеря дефинитивен отговор на следното:
Избора ми на боя се колебаеше между вносна и българска. Прочетох много мнения, които се фокусират върху една или друга марка, но не дават конкретен отговор на въпроса.
Дали бихте могли да дадете информация, до колко разликата в цената на боите е отражение на качеството и до колко просто следствие на оскъпяване от вноса. С други думи - дали в повечето случаи с едно и също количество вносна боя щях да покрия повече, отколкото с българско производство.
Здравейте Mascar,
Няма еднозначен отговор на въпроса. Зависи конкретно от сравняваните продукти.

Даваме няколко примера: Боя латекс Dulux vinyl mat 2, 5 литра покрива 40 м2 , докато същото количество латекс Леко сребърни йони покрива 30м2. И двата латекса са висок клас в гамата. При блажните бои покривността е еднаква 100 мл/м2 , но периодът на издръжливост на вносните е двойно по –дълъг от периода на издръжливост на българските блажни бои.
Поздрави

Тема "За влюбените в дома!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: