Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте, не успях да се ориентирам много по разделите и се надявам това да е правилният такъв, ако не е, извинявам се предварително на който трябва да премести темата.

Планираме ремонт на стара къща и пода на втория етаж в момента е с гредоред. Тъй като е стар, има някои проблеми, като неравности и тресене, усеща се дори между стаите ( ако някой ходи в другата стая ). Искам да попитам дали е възможно да се извърши някакъв тип ремонт, при който гредореда се премахва и се излива плоча ( говорим за пода на втория етаж ), и ако е възможен, какво се случва с тавана на първия етаж - трябва ли да се правят там някакви интервенции ( ако има окачен таван например, трябва ли да се "слага на ново" ), има ли причина за притеснение от някакви срутвания и самият ремонт би ли изисквал да се освободи и първия етаж за периода на ремонта.

Като допълнителна информация ако имате някакви идеи за цена на квадрат или съвет за алтернативен метод на постигане на някакъв задоволителен ефект, ще бъда благодарен :)
vlax - майстор
пет май 08, 2020 3:50 pmIAmThatGuy написа:
Здравейте, не успях да се ориентирам много по разделите .....
Преди да се ориентираш,трябваше да ползваш търсачката да попрочетеш нещо написано досега.

Тема "Подмяна на гредоред с плоча" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: