Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте,

В коридора имам ниша, в която в момента седи пералнята и скоро очаквам и сушилня. Помещението е дълго 1.7м и широко 70см.
Искам да сложа сушилнята върху пералнята като и двете са завъртяни и вратичките им сочат по дължина на помещението. В нишата има изведен мръсен канал където отива водата с маркуч, което не е проблем.
Първи въпрос - поради несъвместимост на двата уреда за слагане един върху друг, има ли универсална подложка за целта или да мисля някакъв дървен рафт (с опори в земята), на който да кача сушилнята?

Втори въпрос - цялото нещо искам да го затворя по дължина с плъзгаща врата (не хармоника) - нямам претенции за визия, но ми трябва какви материали са нужни и има ли готови такива решения, които евентуално да паснат на 1.7м?

Последен въпрос - заради влагата излизаща от уредите, смятате ли, че е задължително да се сложат плочки в преградената част?

Мерси!

Поздрави,
Иван :supz:
zz_stefanov - майстор
Влажен въздух може да излиза само от пералнята при програма с висока температура.
Сушилнята отделя много топлина и иска добро вентилиране. Нашата е в килера и може да работи само на отворена врата.
Два пъти съм я затварял по грешка и влизаше в авариен режим и се изключваше. Ако имах къде да я напъхам другаде, никога не бих я сложил в килера. Вдигната ми е на плот който е разпробит отзад точно за да осигуря вентилирането.

Тема "Мокро помещение с плъзгаща врата" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: