Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
enviro - специалист
съб фев 01, 2025 7:53 pmchapara написа:
съб фев 01, 2025 10:36 amlyubohar написа:
Има опасност тази елементарна тема за 1-2кг.гипс и час полагане да се превърне като много други с по на 40-50 страници.
От такива многознайковци като теб може и двеста страници да стане. Аз в случая обяснявам по същество и темата е на трета страница, като не виждам особено разводняване като примерно в темата за котвата на Вежен.

Колега енвиро, не обръщай внимание, той не знае какво говори😄
Да, върху този кит продължи с гипсово лепило👍
Запълних го с гипсово лепило както ми казахте стана доста добре, както и на мястото което имаше въпросният акрилен кит също хвана. Благодаря
Само може би ще му трябват повече от 24часа да изсъхне нацяло, но предполагам защото си е дебело макар и малко.
Въпрос с каква шкурка трябва да го шкуря, както и ако не се нанесе супер финиш проблем ли е?
Видях в голяма верига се продават разфасовки и по малки по 6кг кнауф супер финиш, мисля че за същото става въпрос? :?
Прикачен файл:
1000011700.jpg
chapara - майстор
Зашкурване с 100 по гипсовото лепило. За да изсъхне по бързичко поддържай по висока температура в помещението и проветрявай.
Този суперфиниш е добър. След изсъхване на г.леп. се шпаклова с суперфиниша. Шкури се с 180-220 и с дъска за шкурене за да стане право. Ако се наложи се повтаря процедурата. После се обезпрашава и се минава със силно разреден бял латекс. След изсъхване се преминава към боядисване. Корекции със суп.фин. могат да се правят и върху латекса.
Пожелавам ти успех.👍
lyubohar - майстор
Има опасност тази елементарна тема за 1-2кг.гипс и час полагане да се превърне като много други с по на 40-50 страници.
От такива многознайковци като теб може и двеста страници да стане. Аз в случая обяснявам по същество и темата е на трета страница, като не виждам особено разводняване като примерно в темата за котвата на Вежен.

viewtopic.php?f=36&t=72673

Погледнете си тази тема!
Има десетки такива.
И ти г-н chapara имаш голяма заслуга!
Има хора с по 15000-20000 поста.99% излишни!
Не съм против Яма от габардин, зашита с копринени конци на стари, непрани дочени гащи.
Изображение
Нещо повече от Аrt. Patchwork по нашенски.

Стари парцали, обезмаслител и още някаква силна химия поне биха допринесли за хигиената, ако не се предвижда основен ремон.
chapara - майстор
нед фев 02, 2025 12:19 pmlyubohar написа:

viewtopic.php?f=36&t=72673

Погледнете си тази тема!
Има десетки такива.
И ти г-н chapara имаш голяма заслуга!
Има хора с по 15000-20000 поста.99% излишни!
Аз също се дразня, но като има обсебени хора, без спирачки, това е положението. Ще кажа, че когато има случай ,,отвличам" хора с ЛС, за да им помогна, безкористно със истѝнски съвети и да ги спася от бремето. Така всички са доволни. Целта на моето присъствие тук е такава, като не отричам че съм бил подвеждан към дъното, за което съжалявам. Аз за постове не се боря, само за доволство да съм полезен и да предам знания и опит.😃
Николов Н. - специалист
Пример:
"...Общо мнения: 20309
[1.94% от всички мнения / 5.01 мнения на ден]
Търси в потребителските мнения "
99% глупости от рода - познай какво мисля!!
нед фев 02, 2025 2:16 pmНиколов Н. написа:
Пример:
"...Общо мнения: 20309
[1.94% от всички мнения / 5.01 мнения на ден]
Търси в потребителските мнения "
99% глупости от рода - познай какво мисля!!
Оди се .ери с безполезните си мнения, изстискани от тотал увредената ти злъчка!
viewtopic.php?f=10&t=64539&p=1189634#p1189624

Тема "Запълване на стена въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: