Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
eurogas - специалист
За съжаление в такива ситуации няма печеливши, само загубено време, съсипани материали, излишни нерви и разбити надежди на домакините ?

Иначе циганите се пазарят много готино, показвам на стария мангал-изкопчия който е шеф на бригада от петима, един изкоп от около 6 кубика, гледа ги и ми иска 300 лева да ги изкопае и извози на десет метра.

Добре де, ами ако удължиме изкопа примерно да тук, изкопа става към 20 кубика, гледа мисли, без да го смята забива цена 500 лева / което е смешно ниска цена/ и си стискаме ръцете, много са готини в преценката на око. :) :) :)
vidrata - специален-специалист
n_a написа:
Сега се зачудих с какво ли са грундирали стените на моята къща в далечната 1932ра.
Абе през 1932г (през която си роден вероятно) сте ходели без гащи,плющели сте се по къра и сте нямали телевизори ама сега носиш меки гащички, ще ти се да го правиш на матрак от латекс и гледаш на ЛСД или плазма ама не ревеш нали.
И кво ми се защитавате по градски. :lol: .
tassel - специалист
Като тръгна натам темата и аз да споделя. Миналата година имах един циганин "майстор". Имаше 8 деца и 20-30 внуци. Работеха заедно(само децата му де). Като ги видях първия ден, как излизат всички от една жигула, паднах. Като ням, черно-бял филм. Всеки ден иска 20лева, че детето има рожден ден. В един момент се оказа, че съм му платил повече от колкото работа е свършил. Накрая естествено го изгоних, въпреки, че му бях платил повече, защото реших, че е по-добре да минимизирам загубите, отколкото да ги увеличавам. Та това е моя опит с "мангал-майсторите".
eurogas - специалист
Ха, ха, ха, ха, много яко, представям си го как изглежда тоя твоя мангал !

Видра що се нервиш, такъв е живота, не сме го измислили ние, това ни се е случило и това споделяме, а иначе съм на 37 години и нямам нищо против провинциални майстори, стига разбира се да умеят това за което се пазарят !
Не се нервя бре.
В тоя ред на мисли да кажа и аз как се прецака моя мангал майстор който прави покрива на блока преди 2 г. та идва оня мери шери вика 230 квадрата(по спомен) по толкова на квадрат- толкова ,стиснахме си ръцете и почнаха. на другия ден ама бате то такова не стига полизола нещо съм объркал. Ааааааа викам му ромски работи няма да правиш ,няма повече пари .И те така мина се с около 400 лв.
Е не ,че някой от блока ми го оцени ама здраве да е .
eurogas - специалист
Можеха да те почерпят, ама обикновено не се сещат в такива моменти ?

Видра, пак ще те питам за банята, скоро ще я ремонтирам и ме интересува колко е нормално да платя на квадрат за труд, кажи си думата по въпроса, знам че си в час на цените ? :) :) :)
Ако ти напиша цена ще ме изядат тук .Ако искаш може на лични ама едва ли ще е актуално за София.Пък и аз вземам различно .
pipbel - майстор
3 бани и 1 тоалетна - 85м2 теракот и фаянс + тавани - 2000 лв труд.
Ама София сте баровци, така че ви скубят повечко :-D
А сериозно - както се уговориш, много е относително....

Той vidrata например ще ти каже горната цифра за 1 баня само :-D
silllveto - Майсторица
Тва за високите цени по софийско са легенди. Мое и да има некои други баровци, ама масата не плащат повече от 25лв м.
Ей pipbel Пак ме заяде от началото на новата година. При твоя случай идва около 25 лв.за кв.м. И аз не вземам повече от 30 лв. ама това ако стените са идеално прави, наклоните по подовете порфектни, без ВиК,без обличане на тръби , без направа на таван, без осветление и без видими трудности и изгъзици.Това е лепя ,фугирам и чао.Твоите 4 помещения за 10- 12 дена максимум.

Ако вече искаш нещо от горепосочените услуги започва брадвата,монтажи -брадва и т. н.
Това за брадвата е само като за теб щото си готин (и богат) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Аааааа за много години.

Тема "Малко смях, или как един грунд може да ви съсипе труда ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: