Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
abi1004 - напреднал
още нещо нестандартно ......
Изображение
Изображение
abi1004 - напреднал
и нещо също много интересно според мен
Изображение
Еластичният материал на тази полица е закачен за два метални елемента, сигурно захванати за стената, като така задържат всякакви предмети и книги, с които можете да претворявате полицата по свой вкус и желание.Може би не е и много трудно да се създаде подобна полица и в домашни условия.
munter4e - напреднал
еи това последното е много хитро от каква ли гума се прави ?
Предлагам едно лично мое решение-евтино и лесно за изпълнение. Тук по-скоро давам идея за рационално използване задната страна на трегер, където държа стотиците си дискове, без да ангажирам полезно пространство в и без това малкото ни жилище :wink:

Изображение

Е, малък недостатък е височината - жената ги стига с табуретка, но това си е неин проблем, на мен ми идва точно :-D .
hriogi - помощник
Здравейте, ето и една моя идея за етажерки. Снимките са от едно от италианските списания - браваказа или подобно.

Прикачен файл

IMG_0436-etaj2.png
IMG_0436-etaj2.png (214.07 KиБ) Видяна 15685 пъти

Прикачен файл

IMG_0436-etaj1.png
IMG_0436-etaj1.png (181.33 KиБ) Видяна 15687 пъти
Fortune - специалист
в особено актуалното черно/бяло.
Върху 3-измерен функционален тапет, можете сами да конструирате стелаж, обратно на повечето съществуващи системи за съхранение, които са по-скоро статична и определени. Проект на Maarten De Ceulaer , целящ да разработи система за съхранение, която може да се разширява и трансформира по много различни начини. Тя е нещо динамично, с която потребителят е в състояние да взаимодейства според собствените си желания.

източник

Прикачен файл

Етажерка 1.JPG
Етажерка 1.JPG (30.85 KиБ) Видяна 14528 пъти

Прикачен файл

Етажерка 2..JPG
Етажерка 2..JPG (12.27 KиБ) Видяна 14528 пъти

Прикачен файл

Етажерка 3..JPG
Етажерка 3..JPG (12.69 KиБ) Видяна 14528 пъти
topche - напреднал
някой може ли да ми изработи рафтчета, като от първите постове и колко ще ми струва?
masterval - майстор
topche написа:
някой може ли да ми изработи рафтчета, като от първите постове и колко ще ми струва?
Питай в големите фирми за рекламни надписи от плексиглас.
А ако си купиш материала другото е лесно и за начинаещ :wink:
2betrendy - специалист
topche написа:
по повод тази етажерка за книги ... виждала съм я на живо и е просто уникална!!! За съжаление цената е също уникална - от 250 евро нагоре (според формата и дължината). Материала е пластмаса, а дизайнера се казва Рон Арад.

така че ако намериш някой който да ти ги изработи, да кажеш - поръчвам и аз .... няколко даже !!!! :-D

Тема "Етажерка за книги" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: