• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
rockwall - майстор
Е-е-е-е, тва при пича с жълтата каска вече си заслужава

би ми идеята за удължителите, но ако не говорим за професионални занимания и те вършат работа - и...не са нужни 4 човека де :shock:
rockwall - майстор
колкото до предното с човека на дървената конструкция - описанието ми със стълбата действа аналогично - с тази разлика че стълбата може да се сваля и вдига а това, доколкото виждам е сковано за тази къща и на тази височина точно
kokitu - специалист
незнам зашто трябва да си го купувате това като с парче профил от остатъка съшто става

Прикачен файл

bm_red_445.jpg
bm_red_445.jpg (31.43 KиБ) Видяна 8380 пъти
Последна промяна от kokitu на пет окт 24, 2008 10:12 am, променено общо 1 път.
kokitu - специалист
:-D

Прикачен файл

Img-307.jpg
Img-307.jpg (26.44 KиБ) Видяна 8387 пъти
kokitu - специалист
:-D така или иначе има профили за остатък

Прикачен файл

Img-308.jpg
Img-308.jpg (24.34 KиБ) Видяна 8386 пъти
dobromir.marinov - специалист
Олег явно нама да каже нищо.Ако някой знае -какъв е повдигащият механизъм в неговите снимки и от къде може да се намери?
velsi - Почетен майстор
dobromir.marinov написа:
Олег явно нама да каже нищо.Ако някой знае -какъв е повдигащият механизъм в неговите снимки и от къде може да се намери?
Аз си мисля за тръба в тръба, шпилка с гайка и ръчна дрелка, тип маткап. Не е сложно да се реализира.
BanoTheWolf - специалист
Една успоредка + както каза колегата тръба в тръба с болт и гайка и си вдигаш на каквато височина ти трябва. Тя ще заема мястно обаче като не се позлва. Ние с бащата на алуминиево скеле подпирахме ГК и после е лесно. Въпроса беше в дигането върху скелето, а после със здрава глава и здрава гърбина всичко се постига.
Сега като се сещам, че като си правя колата и я вдигам на стойки може да се направят просто по-високи стойки.Ще се постарая да ги снимам моите за колата като дойде един приятел с фотоапарата. Въпроса е желанието ;)
Ще се опитам да ви прикача снимки от това което ползвам аз. Като идея е нещо между това което са показали Olegbg и Avitor. Хубавото е че се сгъва и лесно се превозва. И незнам дали такава е била идеята, но краката както са направени си стъпвам на тях и директно завивам първите рапидки.

Прикачен файл

S6301372_.JPG
S6301372_.JPG (103.69 KиБ) Видяна 7230 пъти

Прикачен файл

S6301375_.JPG
S6301375_.JPG (99.63 KиБ) Видяна 7230 пъти
rockwall - майстор
е тва е като на оня със жълтата каска - браво браво
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6