Някой би ли могъл да даде идея как се реже дунапрен или ако някъде се предлага тази услуга в София? Опитах да режа дунапренов лист 6 см с макетен нож, но разреза става нащърбен
а на мен ми е необходим приблизително равен... 

karlson написа:казаха ми че ако сложиш тел на електрожен - между масата и ръкохватката също става - не съм пробвал още деЕдна крушка 250-500w.последователно свързана във веригата върши същата работа,ноооо всичко е въпрос на настройка дължина и диаметър на кантала,той задължително се обтяга и това обтягане се подържа по време на рязане със свободно висяща тежест,тъй като той се разтяга при нагряване. Прави се на пробит плот през който минава кантала,в горния и долния (под плота) край се захваща на пружиниращи телове. По принцип трябва да заприлича на банциг,така че не е много проста направата.
crez написа:Колега може ли някакво примерно четежче не нещо немога да си го представа .karlson написа:казаха ми че ако сложиш тел на електрожен - между масата и ръкохватката също става - не съм пробвал още деЕдна крушка 250-500w.последователно свързана във веригата върши същата работа,ноооо всичко е въпрос на настройка дължина и диаметър на кантала,той задължително се обтяга и това обтягане се подържа по време на рязане със свободно висяща тежест,тъй като той се разтяга при нагряване. Прави се на пробит плот през който минава кантала,в горния и долния (под плота) край се захваща на пружиниращи телове. По принцип трябва да заприлича на банциг,така че не е много проста направата.
karlson написа:казаха ми че ако сложиш тел на електрожен - между масата и ръкохватката също става - не съм пробвал още де
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: