Напишете въпрос свързан със санирането.
Бях чела някъде,че има мазилка която може да замести изолацията Някой чувал ли е за това На последния етаж съм и две от стените ми са на фуга На тях не мога да направя външна изолация Може ли да се замажат с нещо отвътре,за да спре влагата и мухъла?
ebahti - майстор
намажи фугите с изомaкс(тва е течна гума) или направо целите стени намажи и направи изолация-или с фибран или с картон и вата.......
Благодаря много За пояснение-под фуга имам предвид,че това е разстоянието между два калкана на два блока,а то е около 10см Явно ще трябва да мажа отвътре целите стени
freshenero - специалист
Не,твоето решение е Изолация сьс гипскартон и вата от вьтре.До колкото разбрахстената ти е кьм фугата разделяща двата блока
Благодаря за съвета А някой знае ли колко излиза в пари на квадрат такава изолация Смятам сама да се опитам да си я направя Имам инструменти в къщи
freshenero - специалист
Не е сложно,но не е женска работа,не искам да обидя.Има много писано по темата ,разгледай.И прецени дали ще се справиш
Не се обидих,но съм сама жена и при това пенсионерка с малка пенсия Така че се налага сама да се справям По професия съм кранистка и ако нямам опит,то поне съм гледала как стават нещата Между другото съм на 54 години и ако някой може да даде информация за работа ще съм му много благодарна Имам стаж и практика със всички видове кранове-без автокран

Тема "вътрешна изолация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: