Предстои ми саниране на втори етаж на 2-етажна къща. Като цяло досега не съм се занимавал и нямам наблюдения върху подобни дейности затова са ми необходими напътствия.
След кратко обикаляне и проучване ми направиха оферта в една фирма за материали с някаква отстъпка:
1. Стиропор 8см (15кг/м3) цена 5,94м2
2. Лепило angro цена 6.80лв/25кг
3. Мрежа 63лв рулото (имаше и за 45лв)
4. Шпакловка angro 10лв
5. Дюбели 1ст/1см
6. Фибран син-2см цена 3.60лв/лист 0.75м2
Мисля че остава да се добави само мазилка (или греша?). Каква мазилка ще препоръчате, стават ли мазилките на angro, ако ДА, коя конкретно.....или да се бъркам по дълбоко за Баумит както ме посъветваха ??
Да добавя че най-вероятно мазилката ще е напролет защото времето едва ли ще стигне....чакам смяна на дограмата след 10 дни и тогава почваме.
За работа ще плащам по 14лв/м2
Ами това са плановете, как намирате цените, материалите и т.н ?
След кратко обикаляне и проучване ми направиха оферта в една фирма за материали с някаква отстъпка:
1. Стиропор 8см (15кг/м3) цена 5,94м2
2. Лепило angro цена 6.80лв/25кг
3. Мрежа 63лв рулото (имаше и за 45лв)
4. Шпакловка angro 10лв
5. Дюбели 1ст/1см
6. Фибран син-2см цена 3.60лв/лист 0.75м2
Мисля че остава да се добави само мазилка (или греша?). Каква мазилка ще препоръчате, стават ли мазилките на angro, ако ДА, коя конкретно.....или да се бъркам по дълбоко за Баумит както ме посъветваха ??
Да добавя че най-вероятно мазилката ще е напролет защото времето едва ли ще стигне....чакам смяна на дограмата след 10 дни и тогава почваме.
За работа ще плащам по 14лв/м2
Ами това са плановете, как намирате цените, материалите и т.н ?