Напишете въпрос свързан със санирането.
Доли
искам да направя вътрешна изолация на хол.Ако някой има опит в това и ме посъветва,ще му бъда благодарна.
EDI - майстор
Избора е много богат - XPS плоскости, селитрон, стиропорени тапети, вата....Напоследък обаче установявам, че един и същ изолатор, при един върши работа, а при друг не върши-дори и във форума се вижда по мненията.Това май зависи от конкретните условия за всяка външна стена - разположение, температура,вятър и други такива.Ако стената позволява, сложи вата и отгоре гипскартон.Ако не позволява, залепи XPS плоскости.Мисля, че мастера беше казал, че стиропорени тапети му вършели работа в детската.Иначе, мухъла се получава от конденз в стаята.Трябва малко по-сух въздух и добро проветряване, в комбинация с термоизолация.
masteradmin - майстор
Ако търсиш по евтин и по лек вариант, налепи си декоративен корк. Излолацията е по-малко, но за сметка на това единствения ти разход е корка, а и стената никога не е студена. Лепи се много лесно. Ето ти снимка от спалнята ми. Отстрани ми е фитнеса това беше тераса на времето и затова съм сложил саджак, но това е друга тема.

Прикачен файл

20.jpg
20.jpg (118.21 KиБ) Видяна 3452 пъти
Стефан - майстор
Хей, masteradmin, купи си вилно място, и тая тераса ще я забравиш завинаги!!! А знаеш ли какво огромно удоволствие е, когато засадиш със собствените си ръце дръвчета, и те започнат да раждат, а? Имай впредвид, че това ще остане за деца и внуци!
Извинявай, че се отклоних малко от темата, но ме опонирай, ако не си съгласен!
Последна промяна от Стефан на ср апр 26, 2006 8:00 pm, променено общо 1 път.
masteradmin - майстор
Прав си ама много работа имам, а не искам да си купувам вила искам да си построя. Между другото това ми е другата тераса (нея никога няма да я остъкля):)

Прикачен файл

19.jpg
19.jpg (139.59 KиБ) Видяна 3444 пъти
Стефан - майстор
masteradmin, не се заяждам, ама не четеш май. Не искам да става чат, но не съм казал вила, а вилно място. И за всичко останало в моя пост. А когато си купиш място, готов съм да помогна с идеи за вилата.
Ако не ти хареса, изтрий ми мнението.

Тема "вътрешна изолация-с какъв материал и няма ли да мухлясва?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: