• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
miliad - специалист
"При мен там където се съединяваха двете каси слагаха 2 пера във външните канали на профилите. Не виждам как това ще стане с 2 профила с различна ширина."
Със специален профил, поне на хартия има. Но в бг склад :?
miliad - специалист
чет юли 12, 2018 6:53 pmiliya_i написа:
При мен там където се съединяваха двете каси слагаха 2 пера във външните канали на профилите. Не виждам как това ще стане с 2 профила с различна ширина.
Със специален профил. Поне на хартия има. Но в бг склад :?
gubarnig - помощник
Реших да заложа на Schuco Corona, гледам че в интернет е с обков Vario Tec, добър ли е ? Нарочно залагам на такъв профил, понеже на Валда В.Търново не съм доволен много от монтажа им, при две сменени дограми, едната е с калпав монтаж, а другата среден монтаж със следи по дограмата от майсторите.
gubarnig - помощник
Те пък тази фирма, която правеше Schuco Corona, взела че затворила магазина си. Понеже ходих в Ролпласт Търново, да попитам и там се спрях на Trocal 76 mm с 40 мм стъклопакет 4с/б/ка, но имам един въпрос. Може ли да кажете нещо за обков Winkhaus, при мен пише Winkhaus 2016?
miliad - специалист
Имат два варианта на обков, поинтересувай се , и двата работят. Изработката като цяло е добра, относно размерите на прозорците и качеството на монтажа си зависи от местната бригада.
radius - майстор
чет юли 12, 2018 6:53 pmiliya_i написа:
А какво е решението? Да пестиш материала -делителите и да правиш огромни и тежки пакети?
И защо реши, че от пестеливост не искам делители? :lol: Може би не ме кефи на 1 квадрат джам, да гледам половин квадрат пластмаса.
И не съм искал невъзможното, просто дограмаджиите предпочитат да се презастраховат и да набухат делители, да има. Затова, както казаха, се гледат каталозите на производителя и се прави според техните изисквания. Един вид с някаква мисъл да се правят нещата.
  • 1
  • 2

Тема "Избор на профил" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: