Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
Lutchezar - специалист
И на тези навеси да направи правилно отводняване, защото ако няма стават големи порази надолу...
Истината е че ако искаш тишина не живееш в апартамент в кооперация. Къща във вътрешен двор с много дървета или на тиха спокойна скътана улица. Далеч от оживени булеварди и състезателни писти и самолетния подход към летище. Това за градски условия де.
schuldiner - майстор
Този цирк с жевеещите под плоските покриви...

То щото скатните не текат... Мезонети-тризонети с десетки чупки, улами, комини и капандури, върви ги хвани къде са пробити.
На терасите, ако строителят си знае работата, проблемът е по-малък от на керемиден покрив.
Плоча, топлоизолация, 5% наклон, EPDM мембрана с обръщане на бордовете, замазка с 1-2% наклон, качествена битумна или друга мембрана, пясъчна възглавница, мразоустойчива настилка със съответното уплътняване/фугиране - за използваеми тераси обикновено гранитогрес или мозаечни плочи, може и на дистанционери. Няма причина този детайл да не издържи 50 и повече години. Ама малко скъп... Преди се ползваше за важни обществени сгради, обаче като гледам метрото... май вече карат на хидроизолация като за панелка. А че в жилищни сгради не се ползва е повече от ясно.

Да правиш хидро от негативната страна в жилище е тъпо, най-малкото щото оттатък остават топлоизолацията и някой проводник, дето на мокро не им е добре...

Тема "Хидроизолация на стаи под тераса - отвътре" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: