Здравейте имам нужда от съветите ви. Появи се влага само по този цокъл на къщата откъм улицата. Пред пътната врата се вижда "Ревизията"/ Спирателният кран за водата на къщата, около него има съвсем малко плесен. Основите на къщата, стените на мазите са камък и този цокъл също е от редени камъни. Вътре в мазата няма влага или мирис на плесен.
Къщата след улука /в прасковен цвят след нашата/ задълбаха маза и устроиха там кухня с трапезария, перално, баня и тоалет. Не знам от къде са взели вода.
До 2006г имахме съседна къща /преди нашата/, която по настоящем е жилищна кооперация. Старият съсед бе инжинер Ви К, и в двора им до пътната врата бе направил ревизионна шахта.
Как да диагностицирам проблема, за да търся решение?
Къщата след улука /в прасковен цвят след нашата/ задълбаха маза и устроиха там кухня с трапезария, перално, баня и тоалет. Не знам от къде са взели вода.
До 2006г имахме съседна къща /преди нашата/, която по настоящем е жилищна кооперация. Старият съсед бе инжинер Ви К, и в двора им до пътната врата бе направил ревизионна шахта.
Как да диагностицирам проблема, за да търся решение?