• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
Всички въпроси за вилата.
шоп - майстор
ср фев 21, 2024 5:57 pmkborisov написа:
Въпроси за ЛТ-ламарината:
1) Предлагат няколко вида покритие - 10, 15 и 30 г гаранция.
Ползвал съм само проста поцинкована и след 7 години още си лъщи като нова.
Та има ли смисъл от супер-дупер покритието?

2) Покрива е 6 метра и наклона е малък (11см на метър)
Цял 6 метров лист трудно се транспортира.
Дали ще е проблем, ако го разделя на 2 със застъпване?
Май гледаш румънските ламарини на Билка.
Разликата е само покритието.
Миналата година ги отсвирих и минах на ЛТ ламарина сгъната в Бг
Сам си рабтих без проблем с 4метра листове. Ако си намериш помошник си поръчай 6 метра и не се занимавай с наставки.
шоп - майстор
ср фев 21, 2024 7:08 pmB0bi написа:
Не се транспортира трудно. Навива се на руло. Карал съм, мисля, към 15 линейни метра, със сравнително малка кола. Трябва само предварително да си премериш и направиш сметката.
Колегата иска ЛТ ламарина. Няма руло.
B0bi - специалист
Е, извинявам се! Точно отгоре споменава:
Ползвал съм само проста поцинкована и след 7 години още си лъщи като нова.
Та има ли смисъл от супер-дупер покритието?
Реших, че в крайна сметка казва, че тя е трудна за транспортиране.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
14 години за едното барбекю! Яка тема. С мои проекти водя откъм време, но животът ще покаже ;-) Успехи и Наздраве!
kborisov - специалист
ср фев 21, 2024 9:45 pmn_a написа:
14 години за едното барбекю! ...
А, то само името му е такова :)
ср фев 21, 2024 9:45 pmn_a написа:
14 години за едното барбекю! Яка тема. С мои проекти водя откъм време, но животът ще покаже ;-) Успехи и Наздраве!
Късно снощи го сглобих и мариновах скромно количество матрял, като за beginner .
Вчера ми беше shopping day, та заприходих две гастрономически уредчета.
Ок. 10.30 запалих едното, а в 11.00 заредих.
https://photos.app.goo.gl/sVzjpKTfMe92ppK3A
Към 14.00 нещата догаряха и зарязах наблюдението до 16.00 когато....
РезултатОт
https://photos.app.goo.gl/9sSxkTuCgKZkSrZp9
Чувствам се повече от уверен. Добре, че не съм решил да строя, че то кога ще барбекюриствам?!
hidrazin - майстор
чет фев 22, 2024 6:57 pmТрифон П.Трифонов написа:
Вчера ми беше shopping day, та заприходих две гастрономически уредчета.
Ето ти още едно - за печени/пушени пилета.
Предполагам и за друго ще стане а не само за пилета.

ЦЪЪЪК

:partyman:
kborisov - специалист
Не сте ли чували че - "Движението е всичко, крайната цел е нищо!" ?
А фън-шуя хич го няма до бетонната стена ...
Аз си имам огнище и го ползвам редовно, затова не ми остава много време за работа :)
Прикачен файл:
Шиш1.jpg
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет фев 23, 2024 8:21 amkborisov написа:
...
Аз си имам огнище и го ползвам редовно, затова не ми остава много време за работа
...
:supz:
kborisov - специалист
А ето как се прави ямата по американски:
Прикачен файл:
Yamata1.jpg
Yamata1.jpg (115.99 KиБ) Видяна 196 пъти
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19

Тема "Пристройка (Барбекю с пещ и баня)" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: