Всички въпроси за вилата.
Здравейте, обмислям закупуването на един парцел. Някой има ли предположение какво може да представлява бетонната конструкция от снимките. В нея има вода (чиста), в основата й се е получило заблатяване. Няма миризма на канал. Наблизо има бунгала. Собственикът и брокерът твърдят, че не знаят какво е.
Благодаря предварително.

Прикачен файл

v0.jpg
ESPACE - майстор
На кладенец прилича. На каква дълбочина е водата?
нед юли 21, 2024 5:03 pmESPACE написа:
На кладенец прилича. На каква дълбочина е водата?
Благодаря за отговора. Бях само на оглед и нямах възможност да измеря, но на око мога да кажа, че нивото беше доста високо. Предполагам, че е на нивото на свръзката между двете бетонни шахти, която не уплътнена, и през процепите водата прелива и се получава заблатяването около въпросната конструкция.
ESPACE - майстор
Ами то значи водата е на ниво терен буквално. Ако е чиста вода може да е малък извор, не знам. Няма ли местни наоколо да попиташ?
А собственика да не знае какво е звучи съмнително.
gogo7777 - майстор
Вероятно водата е на ниво пръстен по-надолу, което си е супер :supz:
chapara - майстор
А може да е утайник на септична яма на комшията? Тогава нещата стават гомняни. Получаваш едно ус.ано ливаде.
пишман_майстор - майстор
Съмнявам се да е кладенц. Виж обаче утайник септична яма-да.
Дано не е такова. Много кофти ситуация е.
chapara - майстор
нед юли 21, 2024 8:43 pmпишман_майстор написа:
Съмнявам се да е кладенц. Виж обаче утайник септична яма-да.
Дано не е такова. Много кофти ситуация е.
Е кофти, бягаш далеко, далеко?
Лошото че нещо такова, нестопанисвано, може да е екобомба.
gogo7777 - майстор
Как предположихте, че е септична яма?
Айде давайте филмите да видим.....
:drinkers:
chapara - майстор
нед юли 21, 2024 9:12 pmgogo7777 написа:
Как предположихте, че е септична яма?
Айде давайте филмите да видим.....
:drinkers:
Е как се предполага?
Дават се различни мнения, за да се предпази евентуалния купувач. Нека не е така, но ако си дал една торба пари е кофти, нали?
Защото в Бя всеки прави каквото си иска. Във всички дерета са заустени мръсни канали. Всичко е един голям кенеф. Ето така предполагаме и разсъждаваме, от житейски опит!!! Не съм черноглед и не искам да е така, но живота ти показва друго за най голямо съжаление. Аз си ловях законно по някоя друга рибка преди 15години, на моста пред вилата, а сега и комар не вирее. Да казвам ли защо?

Тема "Неясна конструкция в парцел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: