• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
gogo7777 - майстор
С каквото и да напълни все ще има слягане. Капилярната влажност няма как да я избегне. Де да знам :? Гадинките трябва да преодолеят каменните основи, а кислород... :?
вт сеп 10, 2024 4:23 pmgogo7777 написа:
... Де да знам :? Гадинките трябва да преодолеят каменните основи, а кислород... :?
Имат си дихателни апарати Ауер, но повечето са с Дрегер.
gogo7777 - майстор
Не се сетих за това.
:drinkers:
Дрегера си е Дрегер.
Важното е кислород да има за гадинките.
chapara - майстор
вт сеп 10, 2024 4:23 pmgogo7777 написа:
С каквото и да напълни все ще има слягане. Капилярната влажност няма как да я избегне. Де да знам :? Гадинките трябва да преодолеят каменните основи, а кислород... :?
Аз този филм съм го играл на вилата която продадох. беше изпълнена 80 та година както обяснявам без фибрана. По камък и баластра няма капилярна влага. Вилата беше на наклонен терен и във високия хоризонт 1,20м, в земята. Никакви проблеми. Дренажа под сградата работеше постоянно. Гадините се подпомагат от къртици, а кослорода не е проблем, наблюдавал съм.
chapara - майстор
вт сеп 10, 2024 5:04 pmgogo7777 написа:
Не се сетих за това.
:drinkers:
Ааа, аз се сетих
🥂
mldm - специалист
Ок!
Благодаря за съветите!
Имам и бетонни парчета които съм къртил а и имам още за къртене по двора,но тези тухли са в това място което ще правя и затова исках вместо да ги изхвърлям и да насипвам с друго да ги ползвам.Ще използвам и фракция и ще тръмбовам.До сега няма слягания въпреки че постройката беше може би на над 50 -60 години. И беше със сгурия и отгоре дюшеме.Исках да кача и снимки но са големи файловете и не можах :rolleyes:
  • 1
  • 2

Тема "Каменни основи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: