На кален завой пушилка дигам, със скъсани джапанки. Ползвам специална добавка да уплътнява водата.

чет мар 20, 2025 8:46 amSvetoslavoff1 написа: Здравейте.Всеки пластификатор който ше ти намали
Ще ми се да използвам добавка за водоплътност, та от опит каква бихте препоръчали?
Има много марки на пазара, но ми се ще да е с по-голямо отворено време, че както казах на ръка ще се работи, а някои са критични откъм време,...
чет мар 20, 2025 8:46 amSvetoslavoff1 написа: Здравейте.Svetoslavoff, прати координати да ти пратя добавка. Имам за около 1000м3 бетон ТЕКОПЛАСТ В та не ми се свиди.
Ще ми се да използвам добавка за водоплътност, та от опит каква бихте препоръчали?
Има много марки на пазара, но ми се ще да е с по-голямо отворено време, че както казах на ръка ще се работи, а някои са критични откъм време,...
нед апр 20, 2025 6:38 pmТрифон П.Трифонов написа: На Гроздев му се повръща от подправки.Ам да,,
пон апр 21, 2025 4:00 pmMamaMy написа: С моята оферта нямах предвид Грозев, а автора на темата естествено. Трифуне, пак адвокатстваш на съдията.Мама, пишеш след него- Гроздев!!!![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: