пон яну 05, 2026 11:31 amLazarGanev написа: При монтажа на новия водомер най- вероятно са сложили възвратен клапан, както е по закон и вече възвратния клапан не може да връща в тръбите преди водомера, аз така ги виждам нещата+1

пон яну 05, 2026 11:31 amLazarGanev написа: При монтажа на новия водомер най- вероятно са сложили възвратен клапан, както е по закон и вече възвратния клапан не може да връща в тръбите преди водомера, аз така ги виждам нещата+1

вт яну 06, 2026 10:30 amNiksan81 написа: Кранът за топла вода е спрян, не знам дали има значение, но явно трябва просто да спирам бойлера и да минавам на ТЕЦ, нещо което не ме радва напълно, но пък и ми писна да изливам кофичката по 2 пъти дневно, някой път ще я забравя, не че отдолу няма сифон, но първо върху пералнята и стената преди сифона.Аз съм на ТЕЦ и от време на време на бойлер. И при мен пералнята е под бойлера. Подложил съм под предпазния клапан фуния с маркуч към сифона и те така.
вт яну 06, 2026 10:41 amLazarGanev написа: Казах ти да си сложиш РС, не желаешНе разбрах какво означава това обаче, предполагам разширителен съд, къде да го сложа, не изглежда като много практична опция. Основната ми идея беше дали редуктор на налягането ще свърши работа, защото на няколко места четох за такова нещо, не знам какво е подходящо.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: