Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
LazarGanev - "Велик майстор"
Сигурно съм изтървал основното, ама аз не влизам във всички раздели, в които пишеш. Това, което прочетох в темата за резбите е смешна причина да триеш. Ама ти си знаеш. Лесно е да триеш, трудно е да го напишеш пак :cool:
rulom - модератор
:lol: ...Лазаре, тоя и заповядва даже :lol: ...от утре си длъжен да му следиш цялото творчество из всичките раздели :cool: ..щото камбаната нема да бие втори път :wink: :-D

...Иване...пич, а намали срането из всички раздели, както и самочувствието...поне малко :wink:..така и не разбрах защо усра темата , ма явно избиваш нещо...нанякъде....иииии, скоро не си трил постове.....а тръкни малко :wink:...нямаш нито един пост в тая тема който да е по въпроса, ма пишеш....даже яко пишеш...тииии, нема ли да пуснеш некоя твоя тема :? или ще се правиш на разбирач само в чуждите :?
PLOCHKATABG - специалист
rulom написа:
:lol: ...Лазаре, тоя и заповядва даже :lol: ...от утре си длъжен да му следиш цялото творчество из всичките раздели :cool: ..щото камбаната нема да бие втори път :wink: :-D

...Иване...пич, а намали срането из всички раздели, както и самочувствието...поне малко :wink:..така и не разбрах защо усра темата , ма явно избиваш нещо...нанякъде....иииии, скоро не си трил постове.....а тръкни малко :wink:...нямаш нито един пост в тая тема който да е по въпроса, ма пишеш....даже яко пишеш...тииии, нема ли да пуснеш некоя твоя тема :? или ще се правиш на разбирач само в чуждите :?
Заповядвам ? Не съм забелязал подобно нещо, от къде си го изсмука това ?
Не ти отива като модератор да имаш толкова ехиден тон към потребител, който не познаваш.
Покажи ми къде съм срал или около тебе така си мирише .
Единствената тема в която нямам конкретно мнение е тази .
Кога ще престанете да обиждате на сране и подобни ?
Имам чуството, че някои от модераторския екип са 16 годишни хлапаци.
Дръжте се малко по прилично ! Малко уважение !
Dansaver - специалист
Много се твариш бе плочка!
Примери за осрани теми много, тази е поредната, жената си оправи проблема пък ние си пишем, пишем..
Относно калчищата и тефлона проблемът идва от това кой ги слага, незнама защо мине се не мине и се зачеква пак.

Споровете са полезно нещо, но без обиждания и злоба, айде лека!

Тема "монтаж на съдомиялна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: