• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Каналски - специалист
Chon написа:
... а и на две от местата изводите са за пералня и съдомиялна машина.
Не съм наясно със всички автоматични перални и съдомиални машини, но по-добре връзката с канализацията, да е на 60-70cm от пода и да се ползват подобни крайни елементи
КАРТИНКА 1 ; КАРТИНКА 2 ; КАРТИНКА 3
или да се ползва подобен сифон за кухненска мивка КАРТИНКА 4 или нещо такова КАРТИНКА 5
Chon - напреднал
добра идея ще помисля върху тези картинки
dmi - специалист
водомерът как си го хванал със стенно коляно направо ме разби :-D
ВКРтата се слагат най-накрая според мене.
И пак според мене водомерите трябваше да са на едно ниво, а не да се разминават толкова много защото ако решиш да ги сложиш зад гипсокартон ще ти трябва бая голям капак за ревизионна вратичка :shock:
За батериите трябваше да ползваш УКБ-та иначе доста рискуваш поне от гледна точна на това, че си непрофесионалист.
И двата водомера за топла вода ли са? :?
И най-накрая като тръгнеш евентуално да сменяваш хоризонтали ще видиш голям зор така както си наредил нещата. А пък ако не дай си Боже се разхлаби гайката на компесанциония холендър след като цинка потдаде още, не знам как ще я дозавиваш или пък ще преправяш системата.

За сега това се сещам. Горе долу е добре
Chon - напреднал
за стенното коляно :-D беше ми писнало да ходя по магазините то ми дойде под ръка и готово :-D не мисля че е проблем
Да и двата ми водомера са за топла вода- ще имам бойлер и доколкото четах във форума е добре и водомерите и ППР-те да са за топла вода
Не знам на какво казваш ВКР :?
УКБ съм сложил където ще ми е душа а на другите изводи ще са ми висящи мивки(поне така мисля че се казват тези коите се захранват отдолу)там изводите са ми на 8см един от друг, високите изводи са ми за бойлера,а за първите тре извода над тях ще е барплод така че не ме бърка на какво разстояние са.
За вертикалния щранг имам мерак да го сменя но не мога да засека комшията отгоре да видя да ли може да се бръкне при него,този отдолу каза че при него не било възможно,та май ще го сменя до компенсационния холендър
  • 1
  • 2

Тема "малко критика ако може" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: