Малко офтопик да попитам, всички сондажни помпи ли са с такива табла, или зависи от помпата.
Как се определя това?
Как се определя това?
ср юли 31, 2024 5:42 amdragozow написа: Има и с вграден кондензатор в корпуса на помпата. Предимството на външния е че като сдаде не вадиш помпата.Колеги драгозов и Торбалан както и всички останали които искат да им помогнат. Не съм много на ти със снимките но по-нататък ще ви изпратя за да видите за какво става въпрос и засега включвам и изключвам таблото и към него е свързана помпата с четири извода както споменах. Включва за 5 секунди и изключва. По препоръка на Торбалан искам да подведа само помпата тези четири извода от нея ме объркват може проблема да е от големия кондензатор в таблото не съм сигурен. Ще ви изпратя снимки с подвеждането на помпата към таблото.
чет авг 01, 2024 5:09 pmtorbalan написа: Като гледам въпросите, които задаваш, по-добре я занеси в сервиз.За тези 5 секунди през които е включена не изкарва вода. Смених и кондензатора в таблото 25 микрофарада 450 VAC, но уви нищо. Извадих помпата и ще я занеса в Пловдив на сервиз но сега съм в отпуска до 12-ти. Бях доволен от тази помпа, ако се наложи да купувам нямам идея за друга марка. Ако някой има виждане да сподели за сериозна сондажна помпа с подобни параметри. Приближително 5000 литра на час и 65 м напор-може и по-малко.
За тези пет секунди, докато работи, успява ли да изкара вода?
пон авг 05, 2024 8:50 pmdiad40 написа:чет авг 01, 2024 5:09 pmtorbalan написа: Като гледам въпросите, които задаваш, по-добре я занеси в сервиз.За тези 5 секунди през които е включена не изкарва вода. Смених и кондензатора в таблото 25 микрофарада 450 VAC, но уви нищо. Извадих помпата и ще я занеса в Пловдив на сервиз но сега съм в отпуска до 12-ти. Бях доволен от тази помпа, ако се наложи да купувам нямам идея за друга марка. Ако някой има виждане да сподели за сериозна сондажна помпа с подобни параметри. Приближително 5000 литра на час и 65 м напор-може и по-малко. В отпуска са от сервиза!!!
За тези пет секунди, докато работи, успява ли да изкара вода?
пон авг 05, 2024 8:50 pmdiad40 написа: ...Ако някой има виждане да сподели за сериозна сондажна помпа с подобни параметри. Приближително 5000 литра на час и 65 м напор-може и по-малко.Ти сериозно ли 5 кубика на час ти трябват?
пон авг 05, 2024 9:29 pmТрифон П.Трифонов написа: Торбалане, параметрите на помпата има в предвид, не съобщава нуждите си.Всеки един търговец на Грундфос ще го изслуша, и ще предложи помпа исканите от него параметри.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: