Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
isbul - специалист
Днес прокапа бойлера, 50л, с неръждаемо казанче, иноксов Дипломат, работи вярно 9 години, но уви..
Тече малко встрани от един отвор в корпуса, над ключовете. Тази вечер се наложи да го включа, като отместих капака с ключовете и термостата, да не ги намокри и прокапа към 60 градуса, но съвсем леко.

Проблем ли е да го включвам докато се свържа със сервиза, ако течът е малък, има ли вариант да избие изведнъж?

Вероятно се е пробило качанчето или е възможно да е от друго?

Тъй като още има година гаранция, какъв е редът със сервиза?
Предлагат ли оборотен бойлер и те ли идват или аз трябва да им го нося? Може да звучи смешно, но според мен така е нормално да бъде. :prost:
valat111 - специалист
Прегледай добре зануляването на корпуса /евнтуално заземяването/, ако получи утечка към фаза и не изключи ДТЗ или предпазител ще стане страшно. Работил е 9 г. и има още една година гаранция?
vyrhara - специалист
Моля разбирачите да ми дадат схема или снимка за заземяване на бойлер, че и моя от 10 години е само с 2 кабела- къде точно се свързва корпуса да се заземи?!
Тенкю! :weedman:
isbul - специалист
10г е гаранцията само на водосъдържателя, поне така пише, надявам се да я признаят.
Tisho - специалист
Тъй като още има година гаранция, какъв е редът със сервиза?
Предлагат ли оборотен бойлер и те ли идват или аз трябва да им го нося? Може да звучи смешно, но според мен така е нормално да бъде. :prost:[/quote]

Обаждаш се в сервиза,те идват и ти правят протокол за смяна на уреда.След това отиваш в магазина откъдето си го купил,и там трябва да ти го сменят с нов,като на новият бойлер ти остава старата гаранция,което означава,че новият ти бойлер ще има една година гаранция.Лек ден.

Тема "Теч от бойлера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: