• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Николов Н. - специалист
"Ти ид..т, ли си"? Дай по-умно решение или само приказки ,за трупане на цифрички? :lol:
съб дек 21, 2024 4:59 pmНиколов Н. написа:
"Ти ид..т, ли си"? Дай по-умно решение или само приказки ,за трупане на цифрички? :lol:
Бат кемал постепенно започна да показва истинското си лице.

Такъв коментар относно Красьо е откровена простотия.
Точно за него и точно така ли бе, хахааа?!!! Дали има достатъчно "скАла" на дрегера?
MamaMy - майстор
По празниците всички се отпускат и явно на някои хора глътката е била доста сериозна, а както е известно алкохола и висшето образование не прощават.
Николов Н. - специалист
" kr1100
Заглавие: Re: Ако не беше истина, щеше да е голям майтапПубликувано: 01 дек 2024 14:05
Отговори: 64
Преглеждания: 5754
Цитат:30 ное 2024 17:37Николов Н. написа:
Не. Кой понтон имаш в предвид ?
Ти идиот ли си ? Питам точно за понтона при Белослав. И в цитирания от мен текст го пише.
Ако нямаш мение замълчи "

Е, кой е идиота?
Не мога да разбера,защо някои дребни човечета си показват тъпотията ,почти след всеки мой пост!?
П.С.: То човек не го познавам. Яно не е схванал целта на написаното от мене. Но това не му дава право да обижда.
Виртекс ,както винаги се прави на заспал.
Бърка ти името, не знае вече как да се обърне към теб.

Не зная кой е идиота и кой с кое "Аз" е. Кемо ли, Андри или Н.Николов.
В дискусия за скъсан понтонон, да се пита за кой понтон иде реч, е меко казано идиотско.
То лива да се правиш на дръж му шапката, но твойто е прекалено. Особено влизането ти с новия профил. Децата вече не лъжат по толкова наивен начин.
вт юли 16, 2024 3:40 pmНиколов Н. написа:
Във този форум съм нов и нямам думата. Обаче го следя от поне година. Просто нямам въпроси,които да поставя. Видях,че Андри е май водолаз.......
съб ное 16, 2024 7:14 pmНиколов Н. написа:
Да, аз съм адри! Е,и? С нов ник!.......
kr1100 - майстор
съб дек 21, 2024 4:59 pmНиколов Н. написа:
С глупави хора не кореспондирам .
Да си чувал някога нещо за керамика ?? Има керамични картони кеф ти на 800, на 1000, на 1150 гр.Ц. от 1-5 мм, има и на 10мм дебелина, ама с нечовешка цена. 2х5 мм са по-евтини. Има и на още по-висока температура, ама цената там е ..
Това стига ли ти за просветление?

Ей Кемо :-D не се навирай в неща дето не си в час.
А за понтона те питах , защото този капитан е ръководел издирването на момче и момиче дни след обръщане на понтона. Според спомените ми и неговите спомени отпреди повече от 10 г са намерени прегърнати на дъното и явно котва после ги е забила в утайките. Това помня от него.
Николов Н. - специалист
Ясно и за тебе съм оня андри/кемо/. Ти така и не върза,че си правих майтап с онова "умното" пожарникарче. Но това не ти дава право да пишеш "идиот"! Но все пак е въпрос на КУЛТУРА! За този понтон в Белослав прочетох в нета -съжалявам, много хора са загинали там. Бъди здрав и весели празници.
П.С.: Познавам само капитан К. Наумов, чиито хора са спасявали тъпите ведомствени пожарникари в КРЗ "Г.Димитров" Варна. Един от спасените е баща ми.
нед дек 22, 2024 6:40 pmНиколов Н. написа:
...са спасявали тъпите ведомствени пожарникари в КРЗ "Г.Димитров" Варна. Един от спасените е баща ми.
Ужас! Осъзнаваш ли какво написа?!

Вероятно е някакво съвсем случайно съвпадение- идентичен начин на поведение, изразяване, ползвани фрази, интереси (има ли такива), хейт....
Дори цитираш по същият начин. Единствено и само ти цитираш така.

"Умното пожарникарче" не е обида, съгласен съм и не става въпрос за мен, нали?!
  • 1
  • 2

Тема "Нагряване на PPR тръба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: