чет апр 10, 2025 1:38 pmiliya_i написа: И на средата на двора едно сифонче Ф50.Сифон с нано цедка.
Моля предложете адекватна решетка за сифона![]()
![]()
![]()

чет апр 10, 2025 9:37 pmБаш Майсторо написа: Ебахти и сифона толкова писане за 1 -2 часа работа, турите си един индустриален линеен отводнител към Ф110 - ката , 1 или 2 метра и готово. Като се наложи малко почистване и така.Бааси човека, как веднага нацели болното място! Точно това бе въпросът, дали може вместо онова да се сложи това. Може, казваш, и трябва
пет апр 11, 2025 11:02 pmchapara написа: Проверете си проекта.Къв проект бре? В БГ истински проекти няма от поне ДВЕ десетилетия.
пет апр 11, 2025 11:02 pmchapara написа: Поначетох се. За такива площи отводнението започва като минимум с тръба фи 160 - 200мм. Ако не е стеснено умишлено, виждал съм такива изпълнения на мащабно голями тераси. И то е единствено направено за да се мине с по ефтин краен елемент, сифон. Може да се провери по проект и с камера. Един от случаите на които съм попадал беше при подадена тръба фи 160, стеснена на фи 50, при тераса от 50кв.м.Оффф, поначетох се и аз!
Пълно невежество. Проверете си проекта.
Успех.
вт апр 08, 2025 7:21 amoska написа: Извинявам се за нехубавото обяснение,не е проблем канала,а че се запушва бързо(от листа,боклуци).Смених му капака с такъв с повече дупки,но пак е проблем,Във Варна като завали,често се изсипва за кратко време голямо количество дъжд. Като махна капака,водата заминава за секунди.Но пък добрата новина е, че темите се поизбистрят около 4та-5та страница. А дано!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: