• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
gogo7777 - майстор
Бях го забравил дренажа. Ами само половин холендър да навие ако крана му има някакво чело. Варианти много, но най-важното е питащия да е наясно какво ще прави. Мислех да питам за отклонението за какво е (вероятно за външна чешма) и ще сменя ли крана там. Щото ако сложи възвратния клапан между тешчика и дренажния възел, едва ли ще може да източи водата от отклонението.
:drinkers:
MamaMy - майстор
Браво =D> ! Личи си, че ръцете не ти пречат. В същия стил можеш да разширяваш и тип 3D нагоре. Възможностите за мислещия човек са неограничени. :)
nikolson - майстор
чет апр 10, 2025 9:26 amaleksnp написа:
По-скоро се надявах на предложение, как да стане?
Има кранове с възвратен клан. (Не съм чел цялата тема, може вече някой да го е предложил)
gogo7777 - майстор
нед апр 13, 2025 7:02 pmMamaMy написа:
Браво =D> ! Личи си, че ръцете не ти пречат. В същия стил можеш да разширяваш и тип 3D нагоре. Възможностите за мислещия човек са неограничени. :)
Подкрепям, но не е помислено за евентуален ремонт. Няма нито една холендрова връзка :wink:
Иначе адмирации и от мен. :supz:
Последна промяна от gogo7777 на нед апр 13, 2025 7:31 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
нед апр 13, 2025 6:56 pmaleksnp написа:
Изображение
=D> =D> =D> Разгеле! Браво! Че даже и оная пломба не си барал.
:partyman:
aleksnp - специалист
Купих холендри и ми се искаше да ги сложа, но не се събраха. А не ми се усложняваше пъзела.
gogo7777 - майстор
Въпрос на виждане е. Щом те удоволетворява няма никакво значение. Както казах....Браво :)
gogo7777 - майстор
нед апр 13, 2025 7:36 pmaleksnp написа:
Купих холендри и ми се искаше да ги сложа, но не се събраха. А не ми се усложняваше пъзела.
Имало е къде, но вече е свирено :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Добавяне на възвратен клапан" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: