Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Stoyansh - помощник
Здравейте, продавам работещ бойлер на Елдом 200л, подходящ за термопомпа и соларна инсталация.
Ако някой има интерес да го вземе. Работещ е, но така и не сложихме соларната инсталация и сменихме на обикновен бойлер.
kartechar - специалист
На термопомпа работил ли е или само на електрическата част (за която предполагам, че го определяте като работещ)? Предполагам, че е с 2 серпентини, но нито снимка, нито цена. Спазвайте правилата! Иначе имам интерес, но щом обявата е във форума, нека бъде по правилата!
hidrazin - майстор
пет юни 27, 2025 3:06 pmStoyansh написа:
Здравейте, продавам ...
Я изчезни. Тук нищо не можеш да продаваш.
Кажи къде видя тема "купувам-продавам" за да си продаваш боклуците?
Продаването - в продавалниците (ОЛХ, Базар и подобни).
6.Не се допуска директна или индиректна безплатна реклама. Не се допускат каквито и да е обяви за предлагане на стоки или услуги. Злоупотребата ще доведе до отнемане на достъпа ви до форума
Щом си се регистрирал, си се съгласил с правилата на форума.
:partyman:
P.S. Ноооо... може да го ПОДАРИШ и това не нарушава правилата.
Stoyansh - помощник
пет юни 27, 2025 10:56 pmkartechar написа:
На термопомпа работил ли е или само на електрическата част (за която предполагам, че го определяте като работещ)? Предполагам, че е с 2 серпентини, но нито снимка, нито цена. Спазвайте правилата! Иначе имам интерес, но щом обявата е във форума, нека бъде по правилата!
Здравейте писах ви лично съобщение, това е номера ми 0883686899, ако имате интерес ще ви дам повече информация за бойлера.

Тема "Продавам бойлер 200л" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: