Схеми номер 1 ,това си е класиката - ТП загрява буфера с една циркулационна помпа ,от буфера с 1 или няколко помпи си пращаш по различни зони - радиаторите, подово или конвектори.

kuuuuuul написа:Вкарването на още един топлообменник в системата все пак води до допълнителни загуби и все още не съм убеден в необходимостта от буфер особено при наличието на подово.
filmatoplo написа:Схеми номер 1 ,това си е класиката - ТП загрява буфера с една циркулационна помпа ,от буфера с 1 или няколко помпи си пращаш по различни зони - радиаторите, подово или конвектори.@filmatoplo, така е. Това е класиката за котли на твърдо гориво, където можем да акумулиране вода с температура 70-80 градуса. При ТП, която загрява водата до 35 гр, не съм много убеден дали икономически е обосновано първоначалният и експлоатационният разход от втора цирк. помпа.
filmatoplo написа:Не съм го измислил само аз ,моя приятел Valdino(който с това се занимава сериозно) също така ги свързва ,точно помпи вода-вода .Филме, колко е малък света!
Boyan написа:Извинявам се за забавянето .Имах много ангажименти .@Boyan, благодаря за идеята и чертежа. Имам в наличие заради друг проект огромен брой( над 10000 метра) неръжадеми тръби ф15х0,8. Имам и струг за изработка на фланците, както и необходимата (5-6 мм) дебелина неръждаема ламарина.
Един лесен за изработка предкондензатор е този от кожухотръбен тип.
Вземаме безшевна хром-никелова тръба ф16 с дебелина 1 мм и готови изтеглени колена , или пък си я огъваме , ако можем във формата на буквата "U".
За мощност от 4 киловата са нужни 6 метра . Реализираме 3 такива "U"-та и ги заваряваме на хром-никелов фланец .
Размера на фланеца е според това на какъв "R" сме огънали тръбата или какви готови колена сме намерили .
След това обединяваме трите тръби паралелно в два колектора .
За по-лесно тръбите е желателно да излизат с около 50 милиметра от фланеца .
Накрая правим външен корпус пак на фланец с гумено уплътнение , в който влизат тръбите .
Така изработеният топлообменник е предвиден да работи в хоризонтално положение .
Входа за фреон е горният колектор .
Реалната му мощност е по-висока , но тук се отчита желанието на колегата да го ползва в много нискотемпературен режим на Т.П.
Към корпуса на Т.П. се захваща само фланеца с тръбите и се осигурява достъп външният корпус , в който циркулира водата да може да се изважда за почистване .
Външният корпус се прави с дебелина , съобразена с налягането на водата и броя и размера на болтовете на фланците също .
Например за налягане до 7 бара са достатъчни 8 болта М8 и дебелина на корпуса 1.5 мм .
Дъното на външният корпус трябва да е със сферичен профил .
Фланците се правят с дебелина минимум 5 мм .
Тези изчисления са в сила до размер на фланеца ф120 мм .Прикачен файл:Прикаченият файл Кожухотръбен топлообменник.jpg вече не е достъпен
Boyan написа:Много точно описание на + и - на всяка схема за свързване. За доста от нещата нямаше да се сетя. А затварянето на термоглави и намаляване или 100% спиране на циркулацията не е никак добре за една ТП
Във вашият случай колега Шоп , е препоръчително да ползвате последователната схема на свързване . Вие сте с конвектори , на които потока не се ограничава .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: